Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 april 2013

Radio1 Journaal zou bijzonder populair zijn, maar verdwijnt vervolgens voor een groot deel

Onlangs maakte Radio1 bekend dat uit 'onderzoek' o.a. bleek, dat het Radio1 Journaal heel populair is. Zo worden de flut onderwerpen behandeld door 'verslaggevers' als Marc-Robin Visscher en Jeroen Wielaert hoog gewaardeerd volgens dat 'onderzoek', u weet wel figuren die zich als de leukste kleuter thuis gedragen, Visscher godbetert ook nog eens met een spraakgebrek, alsof je een kleurenblinde een modeshow laat verslaan, als je zoiets al zou willen verslaan. Vervolgens werd er door de hoofdredactie, bij de presentatie van dit 'onderzoek', aan toegevoegd, dat men in het vervolg minstens 2 keer per uur een muziekje gaat uitzenden, een rare mededeling, daar men dit al jaren doet.

Nu schijnt men de hele programmering, die overigens steeds meer op die van BNR lijkt (behalve de muziekjes waar niemand, die naar een actualiteitenzender luistert, op zit te wachten), om te gooien. Dus een paar weken geleden werd de loftrompet gestoken over dit peperdure, met belastinggeld betaalde, waardeloze actualiteitenprogramma en nu verdwijnt een groot deel van dit programma. Hoe kan je de belastingbetaler nog zwaarder belazeren?

Dit alles stelt een levensgroot vraagteken bij de bewering dat de Radio1 Sportzomer in 2012, bijzonder 'goed' werd beluisterd en gewaardeerd. Radio1 Sportzomer, een verfoeilijke, extreem dure programmering op een actualiteiten zender, die een paar maanden lang, voornamelijk dom gelul over sport en suffe muziek uitzond.........

Trouwens wat is dit, om de paar jaar wordt de programmering op Radio1 omgegooid. Is er dan een nieuwe bobo, die veel te veel belastinggeld 'verdient' en zijn stempel op Radio1 wil drukken? Als luisteraar wordt je er doodziek van, dat is zeker en de zender verdwijnt meer en meer naar de achtergrond, bij luisteraars die een goede kwaliteit verwachten van hun actualiteitenzender.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten