Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 april 2013

Dijksma doet grote natuurstappen...... ha! ha! ha! ha!

Het domme PvdA dikkerdje, staatssecretaris Economische Zaken Dijksma, was gisteren te gast in Lijn 1 (Radio1 van 10.30-11.00 u.) bij de rechtse huppelkut Aurangzeb, onderwerp de natuur in Nederland (Dijksma 'houdt zich m.n. bezig' met landbouw, natuur en voedselkwaliteit). Veel bla bla over natuur, waarin vooral 'het grote stappen zetten' wel 10 keer terugkwam, iets dat voor haarzelf een onmogelijke zaak is, gezien haar proporties. Een paar keer herhaalde ze, dat ze naast bos en veen woont, waar ze zelfs een keer aan toe voegde, dat veel Nederlanders dat hebben.......

Dijksma verdedigde het gedwongen verkopen van stukken natuurgronden, door Staatsbosbeheer, dat is onder Rutte 1 besloten en daar heeft de PvdA zich nu aan gecommitteerd. Ze is zo dom, dat ze zelfs vertelde, dat boeren van de EU aan groen beheer moeten doen en als deze boeren zo'n stuk grond kopen, voldoen ze in een klap aan de EU regels....... (een slimme volksverlakker houdt dit soort informatie wijselijk voor zich).
Verkoop van grond is geen vrijbrief voor de nieuwe eigenaar om maar te doen met die grond wat men wil, volgens volksverlakker Dijksma; nee, maar als je ziet hoe snel allerlei regels te grabbel worden gegooid, voor 'het grote goed', weet je dat dit bepaald geen garantie is. Neem de omgevingswet (Wet algemene bepalingen omgevingrecht, of Wabo), die ervoor zorgt, dat plannen, niet meer door ellenlange procedures op de lange baan worden geschoven (lees: geen gezeik, ik ben wat van plan, en als 't een beetje mee zit, kan morgen een schop in de grond, maakt niet uit waar..). Dit moet ook bij Dijksma bekend zijn, dus zat ze gisteren, als een echte PvdA'er te liegen voor de radiomicrofoon.

Dijksma verdedigt zelfs de verbreding van de A27 door het natuurgebied Amelisweerd. Volgens leeghoofd Dijksma is haar collega Schultz van Haegen niet over één nacht ijs gegaan, deskundigen hebben daar heel goed naar gekeken, aldus Dijksma. Vreemd, dat de deskundigen, die de stad Utrecht hebben ingeschakeld tot een andere conclusie kwamen, ook dat moet Dijksma weten (hoewel, het is natuurlijk wel een leeghoofd...). Natuurlijk komt het lul praatje voorbij, dat gesloopte natuur in het natuurgebied Amelisweerd, elders in een groter aantal vierkante meters terugkomt ... Aurangzeb komt bijna klaar als ze dit hoort: "dus die actievoerders die tegen de verbreding zijn, zijn tegen natuurontwikkeling.....?" Het viel me mee, dat domkop Dijksma die schofterige uitlating niet steunde. Wel durfde ze te zeggen, dat de bomen van 50 jaar oud, ook nog eens worden verplaatst; als die bomen er staan, is dat nog mogelijk, maar er staan heel wat bomen van ruim meer dan 100 jaar oud, die gaat men echt niet verplaatsen, dat kost namelijk kapitalen.

Paardenkut Dijksma kondigt nog een of andere natuurdag aan in juni of juli, had geen zin om dit na te zoeken, dat zijn namelijk schaamlappen, die de domme natuurfanaat in slaap moet sussen, m.a.w. "de natuur is bij mij in goed handen...."

Dijksma werd nog gevraagd naar het grote probleem van zwerfafval in de natuur, "dat moeten mensen zelf doen" aldus deze enorme nitwit, die niets heeft gedaan aan het verdwijnen van statiegeld op petflessen, alsof de kleine plastic flesjes (zonder statiegeld), die je nu al in grote getale overal ziet liggen, niet een gigantisch probleem zijn.....

Dijksma zei, dat ze zondag op haar fiets springt....... ha! ha! ha! ha! ha! dat mag dan wel een heel stevige kinderfiets zijn!

Benieuwd wat het PvdA propaganda orgaan Vroege Vogels hier morgen van bakt.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten