Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 april 2013

Pierre Heijnen wil ontslagvergoeding terugvorderen, of hoe hypocriet kan een PvdA 'politicus' zijn

PvdA nitwit Heijnen maakte zich vandaag druk om de ontslagvergoeding voor directeur Verweij van thuiszorginstelling Cordaan. Verweij zou deze vergoeding krijgen terwijl hij al een andere baan heeft.
Heijnen noemt als argumenten de mogelijke ontslagen van een groot aantal thuiszorgmedewerkers en het 'broekriem aanhalen'. Voorts kwam Heijnen bij BNR vanmorgen (rond 9.13 u.) met een 'moreel kompas.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! een PvdA politicus die het heeft over een 'moreel kompas', het moet niet gekker worden! Ten eerste staat de PvdA achter het besluit van Schippers thuiszorgmedewerkers te ontslaan, ten tweede steunt de PvdA het absolute waardeloze afbraakbeleid van Rutte 2, waardoor met name de grote onderlaag de broekriem moet aanhalen, waar al 10 extra gaatjes in zitten en er geen ruimte meer over is, voor nog ook nog maar één gaatje meer. Dit alles, terwijl PvdA kloot Bos de belangen van welgestelde Nederlanders op IJslandse banken veilig stelde, kapitalen in banken stak en Dijsselbloem intussen ook al vele miljarden in bodemloze putten heeft gedonderd.
Enige moreel besef invoeren bij de PvdA? Goed idee!

Bovendien zijn de nieuwe regeling voor bonussen en ontslagvergoedingen voor topinkomens totaal onder de maat, let wel een regeling die gesteund werd door de PvdA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten