Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 april 2013

Sander Dekker maakt zich druk om oneigenlijke ledenwerving van de VARA

VVD superkleuter en jaknikker Sander Dekker vond het weer nodig de media te zoeken, vandaar dat hij blij was, toen hij hoorde van het VARA festival 'De Wereld Draait Buiten'. Als je een kaartje koopt voor dit festival, ben je automatisch lid van de VARA en dat kan hittepetit Dekker natuurlijk niet over zijn kant laten gaan (en dan gaat het ook nog eens om de VARA).
Laat Dekker zich eerst maar eens druk maken, over omroepen, die leden werven met een cadeau, waarvan de prijs in de winkel hoger is dan het lidmaatschap van die omroep, een praktijk die nu al een paar jaar bestaat.

En dat festival? Daar wil je nog niet dood gevonden worden!

Lid worden van een omroep is bijzonder dom, je betaalt al stevig belasting, voor de omroepen, waar gezien de waanzinnig grote uitgaven voor de mafste zaken (duo-presentaties, jaarlijks nieuwe decors en muziekjes/filmpjes, enz. enz.*), het geld over de plinten klotst en die allang schijt hebben aan hun achterban.

Een van de 'mooiste' voorbeelden was de serie 'De Gouden Eeuw', die maar leifst 1,7 miljoen euro kostte! Zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/hans-goedkoop-en-de-gouden-eeuw.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten