Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 april 2013

Van Rijn wil cannabis een harddrug noemen

PvdA nitwit en staatssecretaris van Volksgezondheid van Rijn wil cannabis met een hoog THC gehalte een harddrug noemen. Deze wezenloze top-idioot kan beter de bevolking eens voorhouden, dat alcohol een harddrug is, die zeer verslavend is en bovendien veruit de meeste schade aanricht in onze maatschappij, direct en indirect (vergeleken met cannabis is paracetamol nog gevaarlijker). Bovendien kan niemand met droge ogen beweren, dat cannabis verslavend is, laat staan dat je daarvan moet afkicken, zoals van alcohol of heroïne. De zogenaamde cannabis verslaafden drinken grote hoeveelheden alcohol, naast hun cannabis gebruik, daar zijn deze mensen dan ook verslaafd aan: alcohol!

Laat van Rijn zich naast eindelijk eens eerlijk zijn over alcohol en zich daarnaast eindelijk eens druk maken over andere bedreigingen van de volksgezondheid, zoals luchtvervuiling: 18.000 voortijdige doden jaarlijks, naast een groot aantal kinderen (in achterstandwijken) met luchtweg-, of longklachten (dat is nog eens wat anders dan meeroken!). Of het gebruik van suiker in voedsel, terwijl er een prima alternatief is, Stevia, dat ook nog eens gunstig werkt tegen (verergering van) diabetes  of het gebruik van witmakers voor tanden, die het gebit kapotmaken (en een ongezond gebit is slecht voor de algehele fysieke gezondheid), of het gebruik van veel te veel zout in kant en klaar maaltijden of chips e.d. Om over hulpstoffen waar men niet van weet, wat deze op de lange duur doen met de gezondheid, nog maar te zwijgen.

Van Rijn? een volksverlakker en hypocriet, die bij de PvdA prima op z'n plek zit; laten we hopen dat deze partij bij de volgende verkiezingen weggevaagd wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten