Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 april 2013

Frits Spits over het koningslied (het woord alleen al, ha! ha! ha! ha! ha!)

Frits Spits heeft per direct zijn werk als zelfbenoemde 'heraut van het koningslied' neergelegd, de Nederlander in vertwijfeling achterlatend.... Dit vanwege Ewbank terugtrekking van dit lied na alle commotie en  'bedreigingen' die hij ontving, hierdoor zit Spits z'n taak als 'heraut' er op. De kwast, die overrijp is voor het bejaardentehuis, stelde, dat het koningslied knap en indrukwekkend is, waar Ewbanks met anderen maar liefst 3 à 4 maanden aan hebben gewerkt....... ha! ha! ha! ha! ha! hé Spits dat is niet te horen hoor, jezus christus 3 à 4 maanden.. ha! ha! ha!
Maar Spits is boos, dus pas op, hij had 't over gieren die boven het lijk van het lied hangen, het lied is meer, het heeft een ziel (ha! ha! ha! ha!), aldus ouwe lul Spits.
Spits weet dat het grootste deel van de van de bevolking dit lied wil, waarom? Simpel: omdat elke kulzender in Nederland, dit wanproduct draait, dit lied ter promotie van een idiote, meer dan achterhaalde traditie en middeleeuws instituut, bevolkt door sjoemelende belastinguitvreters en u weet het, als het in de krant staat, of op de radio wordt gedraaid, is het waar...... ha! ha! ha! ha!

Hé Spits, waarom trek je uit protest de deur van de media niet voorgoed achter je dicht? Ik weet zeker dat je daar heel veel Nederlanders een bijzonder groot plezier mee doet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten