Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 april 2013

Asscher: afspraken zijn in beton gegoten, Rutte wil in paniek niet meer somber kijken

De neoliberale PvdA slaapbol en leeghoofd Asscher zei vanmorgen, dat de afspraken in het sociale akkoord van gisteren, in beton zijn gegoten. In beton gegoten? Dat beton zal van een bijzonder slechte kwaliteit blijken te zijn, als er alsnog grote bezuinigingen komen, die vrijwel zeker zijn, daar dit afbraak kabinet koste wat kost wil vasthouden aan de 3% begrotingstekort regel van de EU. Het beton is wat betreft het kabinet en dus ook Asscher zelf, van twijfelachtige kwaliteit, daar hij dit akkoord niet eens durft door te laten rekenen, door een instituut, dat zelf aangeeft, dat zij altijd ongelijk hebben, welk instituut? Het CPB! De kans dat dit kabinet de rit uitzit wordt met de dag kleiner, een nieuw kabinet, zal schijt hebben aan het beton van Asscher.

Rutte was gisteren bijkans hysterisch toen hij het akkoord verdedigde, in paniek schreeuwde hij het bijna uit: "kijk toch niet zo somber!" Alsof dit soort uitspraken de economie redt, dat hebben we gezien met de gemuteerde Zeeuwse aardappel Balkenende, die het uitschreeuwde: "laten we blij zijn met elkaar". Van zijn belofte dat na het zuur het zoet komt, kwam niets terecht, integendeel i.p.v. zoet kregen we zoutzuur en heeft hij in 4 kabinetten de economie langzaam naar de rand van de afgrond geleid, dat werk is voortvarend opgepakt door Rutte 1 en 2.

Rutte 1 en 2 zijn funest voor economische groei gebleken, men heeft miljarden in een bodemloze put gesodemieterd, de werkloosheid is tot boven één miljoen werklozen gestegen (de '600.000' is een zwaar vertekend cijfer, waar allerlei groepen niet in meegerekend worden), een top aantal faillissementen, de armoede is opgelopen naar 1,2 miljoen armen, het aantal huisuitzettingen neemt met de maand toe en aan de gigantische hypotheekschuld is hoegenaamd niets gedaan, zie hier het waanzinnig resultaat van Rutte 1 en 2. Als men morgen in het buitenland besluit onze triple-A-status af te waarderen vanwege de gigantische hypotheekschuld, donderen de fantasieverhalen van Rutte, Asscher en de rest van het kabinet in het water.

Beton? drijfzand zal je bedoelen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten