Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 april 2013

Rutte eist koopgedrag en van Haersma Buma roeptoetert: "Tjakka!"

Het onzelfstandig VVD ventje Rutte kreeg het in een dikke 2 jaar voor elkaar: -dat de Nederlandse economie al bijna 2 jaar in een krimp zit, -dat er nog nooit zoveel miljarden in bodemloze putten werden gesodemieterd (waarvan het eind nog lang niet in zicht is), -dat het werkloosheidsrecord werd gebroken (meer dan 1 miljoen, de cijfers die u te horen krijgt zijn zwaar gecamoufleerd), -dat het aantal faillissementen door het dak zijn gegaan, -dat er intussen 1,2 miljoen Nederlanders in armoede leven (en dat cijfer stijgt met de dag).

Diezelfde Rutte eist nu dat de Nederlanders flink gaan kopen, dit om de financiële gevolgen van zijn voornoemde, rampzalige beleid enigszins te herstellen..... Als we dat niet doen krijgen we straf in de vorm van het doorgaan van een bezuiniging die meer dan 4 miljard groot is.........

En van Aersma 'tsjakka!' Buma? Dat is een CDA leeghoofd, en als die z'n lege houten kop stoot, hoor je tsjakka! Het CDA kan zich maar beter stil houden, of zijn ze daar de uitspraken van Bakellende vergeten, over die trotse VOC mentaliteit (genocide, verkrachtingen, marteling, slavernij, brandschatten en handel in de harddrug opium, of diens uitspraak over zoet en zuur, waar het zoet uiteindelijk veranderde in zoutzuur, of z'n imbeciele uitlating "laten we blij zijn met elkaar..." Bovendien is het CDA mede verantwoordelijk voor de huidige situatie.

Laten we vooral niet vergeten, dat ook de PvdA mede verantwoordelijk is voor de hele gang van zaken momenteel....... Nog steeds blij, dat u PvdA stemde?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten