Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 april 2013

Richard Moti neemt de woorden van Bob Marley als leidraad

De Rotterdamse PvdA wethouder Moti liet vanmorgen in GMN (Radio1 rond 10.45 u.) weten, dat hij Bob Marley als groot voorbeeld ziet. Dit n.a.v. het feit, dat op deze dag in 1978 het 'One Love Peace Concert' plaatsvond in de Jamaicaanse stad Kingston. Leeghoofd Moti noemt een paar 'wapenfeiten' van Marley, zoals diens oproep tot emancipatie, door Moti geïnterpreteerd als de oproep jezelf te bevrijden, zowel geestelijk als lichamelijk.
Werkelijk ongelofelijk dat deze zelfde Moti, de Rotterdamse PvdA wethouder Florijn, als heel sociaal betitelde in een interview bij RTV Rijnmond*. Florijn, u weet wel de hufter die jacht maakt op uitkeringsgerechtigden, die moeten werken volgens Florijn, maakt niet uit, dat er geen werk is, of dat werkgevers hun werknemers liever ver beneden het minimumloon uitbetalen, zoals al snel na het mislukte 'Westlandbus' of 'kassenplan' van Florijn bleek. Even googelen en het ware 'sociale' gezicht van Florijn is duidelijk.*

Het is duidelijk dat Moti lid is van de juiste partij als het gaat om volksverlakkerij, van Bob Marley heeft hij geen snars begrepen, of hij misbruikt Marley om de bevolking zand in de ogen te strooien. Zijn partij, de PvdA, heeft intussen niets meer met sociaal beleid te maken, hetzelfde geldt voor de koers van de partij, die is neoliberaal en de grote onderlaag in onze maatschappij, inclusief de zwaksten, hebben van de PvdA niets meer te verwachten. Waar is Spekman eigenlijk gebleven, weet u nog? Hij zou er persoonlijk voor zorgen, dat de PvdA haar sociale gezicht terug zou krijgen, je hoort niets meer van deze zelfgebreide 'rode' trui.

*Zie voor het betreffende interview: http://www.youtube.com/watch?v=ckofuWyTUU8 , aan de rechterkant van die pagina ziet u nog een aantal bijzonder 'sociale' aspecten van Florijn.

Draai hierna maar eens één van de eerste albums van The Wailers en vergelijk de kritische teksten met PvdA beleid, je haren gaan recht overeind staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten