Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 29 april 2013

Samsom, illegaliteit en de verdiensten van de PvdA in Rutte 2

Zoals verwacht legde de PvdA partijtop, bij monde van PvdA superwindvaan en volksverlakker van het jaar 2012, Diederik Samsom, de door 99% van de leden gesteunde motie, die afgelopen zaterdag op het PvdA congres, werd ingediend tegen strafbaarstelling van illegaliteit, naast zich neer.
Samsom hield de PvdA leden de resultaten voor, van het tot nu toe gevoerde regeringsbeleid, dit zou het handhaven van de strafbaarstelling, zoals gesteld in het regeerakkoord, rechtvaardigen....... ha! ha! ha! ha!

Hier wat verdiensten op naam van het afbraakkabinet Rutte 2, die behaald werden met medewerking van de PvdA:

  • een economische krimp, die nu al 2 jaar duurt, ondanks gegoochel met rekenmethodes.
  • een record aantal werklozen, dat intussen ruim boven de 1 miljoen ligt, niet het record zoals door het CBS gepubliceerd, daar wordt namelijk geen rekening gehouden met allerlei groepen, die in de loop van de jaren door de politiek uit de groep werklozen is 'weggezuiverd', dit om mooie cijfers aan de burgers te kunnen tonen.
  • een record aantal faillissementen.
  • 1,2 miljoen mensen, die in armoede leven, waaronder 320.000 kinderen, let wel, dit is een oud cijfer.
  • Voedselbanken kunnen al niet meer voorzien in hulp aan deze armen, daar de groep te groot is en de middelen in verhouding te klein. Terwijl, zie volgend punt:
  • De banken met vele miljarden overeind worden gehouden, een beleid ingevoerd door PvdA grootverdiener Bos in 2008 en laatstelijk weer eens herhaald met de redding van SNS door de 'financieel deskundige' PvdA nitwit Dijsselbloem. 
  • Een inkomensafhankelijke huur, die ook laagbetaalden en uitkeringsgerechtigden onevenredig hard treffen, bovendien: alsof je huis meer waard wordt, als je meer verdient*. Terwijl een inkomensafhankelijke zorgpremie, die voor de groep, die het zou 'treffen', geen enkel probleem was, werd teruggetrokken onder druk van de VVD en de Telegraaf.
  • Het opzetten van bevolkingsgroepen tegen elkaar, niet alleen zoals gisteren gedaan door PvdA superaso van Rijn in Buitenhof, met zijn uitlatingen dat ouderen en zieken maar een beroep op de buren moeten doen, dat geeft geen sociale cohesie, zoals deze enorme hufter beweert, maar zal uitmonden in een verplichting voor werkloze buren, hun hulpbehoevende buren te helpen. Reken maar dat dit een heel wedstrijdzwembad aan kwaad bloed zal zetten bij deze verplichte 'vrijwilligers' en zal leiden tot een grote stijging aan suïcide verzoeken van met name ouderen. 
  • Het uitzuigen van gehandicapten, zoals mensen in de geestelijke gezondheidszorg, die onevenredig veel moeten bijdragen aan hun zorg en hou maar op met het argument, dat de PvdA de scherpe randjes eraf heeft gehaald, dat is namelijk geen argument, je bent tegen deze onmenselijke maatregelen of niet, zo simpel is het!
  • het omvormen van sociale werkplaatsen, zodat gehandicapten afhankelijk worden van werkgevers, die wel of niet besluiten een gehandicapte al excuus-Truus in dienst nemen.
  • Het uitzuigen van Zuid-Europese burgers, die mogen opdraaien voor wanbeleid, waar ook onze banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen een groot aandeel in hadden. PvdA kloot Dijsselbloem is daar nu de grote verantwoordelijke voor en kom hier maar niet met het argument, dat hij maar voorzitter is, als hij het niet eens is met onmenselijke maatregelen (die in Griekenland zelfs honger en een niet langer toegang hebben tot medicatie van een grote groep burgers heeft opgeleverd), die grote onrust veroorzaken en het fascisme opzwepen in die landen, moet hij zijn positie opgeven, niet voor niets was deze domme lul de enige kandidaat......
Let wel! deze rij van 'geweldige successen' zijn nog maar een paar voorbeelden, er zijn er talloze meer. 

*Huurders moeten zelfs de inflatie compenseren in hun huurverhoging, een totale huurverhoging die kan oplopen tot 6,5%!!!, waartegen zij niet in beroep mogen gaan met het argument, dat door gebreken en andere zaken, deze huurverhoging niet gerechtvaardigd is........ Dit terwijl kopers een half procent minder hypotheekrente mogen aftrekken; als u dat 2 gelijkwaardige grootheden vindt, dient u zich spoorslags bij een psychiatrisch crisis centrum te melden, waar u dan wel meer eigen bijdrage voor moet betalen.......
Terwijl PvdA wethouders, met korte lijntjes naar de bouwmaffia, wethouders die een groot deel van de echt sociale huurwoningen hebben gesloopt, waardoor het tekort aan huurwoningen is ontstaan en daarmee de zogenaamde scheefwoners. Deze wethouders zoals Norder in Den Haag, durven grond op 5 kilometer afstand van het centrum als goudmijnen verkopen, vanaf € 400,-- per vierkante meter en vanaf € 48.000,-- (!!!!!) per kavel. Waarmee deze wethouders de huizenbubbel in stand proberen te houden en de huizenprijs dus op het achterlijke hoge prijsniveau houden, met name dit tuig wil de huren 'marktconform' maken, lees je scheel betalen aan een huis, dat nog niet eens de helft waard is van de prijs, die u moet betalen..... 

Blij dat u PvdA gestemd heeft, of dat u nog lid bent van deze partij? PvdA leden die denken, dat ze de partij alleen op een ander spoor kunnen krijgen door lid te blijven, zou ik zeggen: "denk daar nog maar eens heel goed over na", ik weet zeker, dat u dan zult zien, dat dit niet zal gebeuren, tenzij de partij bij de volgende verkiezingen nog maar 8 zetels haalt en dan nog, zal bij het stijgen van het aantal leden, het beleid weer veranderen in de meer dan waanzinnige machtspolitiek, zoals die nu door de PvdA top wordt aangehangen.
Tot slot: nogmaals de PvdA heeft net zo veel met socialisme gemeen, als Hitler met de vredesbeweging, de PvdA is een ordinaire inhalige, op macht beluste, asociale, neoliberale partij!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten