Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 april 2013

Nieuwsuur eert de verzakelijkte punkers, hippie's en andere alternativo's

In Nieuwsuur, waar ik tijdens het zappen in belandde, werd gisteravond door 't presentatie leeghoofd, aangekondigd dat 'linkse republikeinen' het 'kroningsfeest' van Beatrix in 1980 verstoorden met rellen en dat diezelfde 'republikeinen' nu massaal achter Beatrix staan. De krakers van nu zijn vol lof over Beatrix, aldus de suffe kut, die met deze woorden, haar eerdere uitspraak wilde verstevigen. De 'krakers' van nu, althans die het presentatie-wonder bedoelde, zijn geen krakers maar kraakwachten, de schaamlap-hooghouders  van de bouwmaffia, die daarmee de leegstand proberen te camoufleren. De 'linkse republikeinen', die het schaap noemde en die nu massaal achter Beatrix zouden staan, zijn figuren die het in die dagen wel interessant vonden om er als kraker of hippie uit te zien en voor de vorm maar meededen met de 'meute', u weet wel figuren die nooit idealen hadden en hun ommedraai verklaarden met de woorden, dat zij zakelijke mensen zijn geworden, daarmee bedoelend, dat zij zich totaal overgaven aan de massaconsumptie en in het vervolg schijt hadden aan medemenselijkheid (maar zoals gezegd: eigenlijk hadden zij zich alleen tijdelijk vermomd, omdat het 'mode' was je kont tegen de krib te gooien). Lichtend voorbeeld is het ongelofelijke tyfuswijf Verdonk, die ook in de 'kraakbeweging' in die dagen als een teringwijf werd betiteld, een 'bitch' die alleen op macht uit was.
Gelukkig zijn er legio alternativo's, punkers en hippie's, ook uit de 80er jaren, die wel degelijk dikke schijt aan het meer dan achterlijke en achterhaalde instituut koningshuis hebben.

Je wordt er schijtziek van, hoe met meer dan imbeciele propaganda gepoogd wordt, door bijna alle mediaorganen, Nederland als massaal koningsgezind af te schilderen. Gezagsgetrouwe idioten, die zich afschilderen als 'onafhankelijke journalisten', ze zijn niet onafhankelijk en met journalistiek hebben ze al helemaal niets te maken!

Hier een link naar een artikel dat Stan van Houcke vandaag publiceerde, waarin hij zich afvraagt wat er toch is veranderd. Ik ben het voor een groot deel met hem eens, niet met de constatering, dat er totaal geen verzet is tegenwoordig. Je heden ten dage verzetten, is een stuk moeilijker en gevaarlijker, dan in 1980, volgens mij is dat de reden, dat de klinkers nog niet uit de straat worden gewipt. Maar wacht maar, we zijn er nog lang niet, wat betreft de crisis en wat niet is, zal zeker nog komen! Hier de link, naar toch een heel goed stuk van Stan: http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2013/04/leve-de-republiek.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten