Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 april 2013

Schultz van Haegen en Mansveld presteren zwaar ondermaats

Dat ondermaats presteren van bovenstaande VVD en PvdA bewindslieden, geldt natuurlijk niet voor het uitrollen van asfalt, ook al neemt het verkeer af, hoe meer asfalt hoe beter, ook al zorgt autoverkeer voor 18.000 vroegtijdige overlijdens jaarlijks en al zorgt dat verkeer bij een grote groep kinderen voor long- en luchtwegklachten.

In het Fyra debacle presteert dit waardeloze stel alweer ondermaats: de directeur van Ariva was vanmorgen te gast bij slijmkwijl van Liempt op BNR, waar hij stelde, dat Ariva het ministerie en de NS een tijd terug heeft aangeboden een oplossing te zoeken voor het niet meer rijden van de Fyrta treinen. Ariva is onderdeel van de Deutsche Bahn, een bedrijf dat ruime ervaring heeft met hoge snelheidstreinen. Tot op heden heeft Ariva niets gehoord, niet van het ministerie, maar ook niet van de NS.....

Intussen heeft de NS om een uitbreiding gevraagd voor het rijden met intercitytreinen op het traject Amsterdam/Brussel, maar wil niet zeggen of het niet rijden met de Fyra treinen, nog lang duurt......... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten