Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 april 2013

Peter R. de Vries bedreigd door Holleeder

Gistermorgen in GMN (Radio1 na 10.00 u.) Peter R de Vries over de bedreiging aan zijn deur, door Holleeder. De Vries vertelde dat Holleeder duidelijk in de war was en 'grof verbaal geweld' gebruikte, terwijl 'zijn' vrouw van alles, op korte afstand, getuige was, dat laatste noemde de Vries wel 3 keer. Holleeder heeft intussen zijn excuus aangeboden voor het gebeurde.

De Vries zou moeten begrijpen, dat je als misdaadverslaggever, met mensen te maken hebt, die zoals hij in het geval van Holleeder aangaf, in de war kunnen zijn en dan net als ieder ander wel eens over de schreef kunnen gaan. Dit had hij 'zijn' vrouw moeten vertellen voor hij met haar trouwde.

Ik kan me overigens niet aan de indruk onttrekken, dat de Vries wel erg blij was met dit gebeuren, de aandacht voor hem was weer even helemaal 'top'. Misschien moet de Vries de volgende keer Holleeder in zijn huis uitnodigen, als hij zo overduidelijk ziet, dat de man in de war is, zoiets breekt het ijs en aangifte is dan totaal overbodig, evenals het zoeken van de media met dit bericht........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten