Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 april 2013

Thuiszorg gehalveerd, CNV blij

Patrick Fey zat vanmiddag bij Standpunt NL te verdedigen, dat zijn bond, het CNV het meer dan lamlendig zorgakkoord heeft getekend. Het CNV was voor, omdat er weliswaar 50.000 banen in de thuiszorg verdwijnen, maar er toch 50.000 behouden blijven..... ha! ha! ha! ha! Het CNV moet opkomen voor alle werknemers in de thuiszorg, stellen dat je een deel hebt weten te behouden, is het failliet van het CNV, immers in het vervolg, als Schippers een groot aantal werkers in de zorg wil ontslaan, zet ze zo groot mogelijk in, om uiteindelijk haar doel, na 'onderhandelingen' te kunnen bereiken. Een vakbond zou naar een zo groot mogelijk verzet moeten zoeken in dit soort situaties, het is de bonden die getekend hebben, dan ook aan te rekenen, dat zij zich met slappe benen op de knieën hebben laten dwingen door hare gore hufterigheid Schippers. Maar het gaat verder, Fey hield daar nu zijn klep over, maar voor het tekenen van dit akkoord was er alom kritiek op de negatieve houding van Abvakabo FNV, door de vakbonden die wel wilden tekenen......

Over de eventuele bezuinigingen op een later tijdstip dit jaar, zoals nu ook verwoord door PvdA nitwit Dijsselbloem, vertelde Fey, dat hij vertrouwd op de woordelijke garantie, dat het 'dit' is en er op een later tijdstip geen verdere ontslagen nodig zijn....... ha! ha! ha! ha! ha! Fey werd bijna lyrisch (nou ja, 'lyrisch') toen hij vertelde dat een groot deel van de thuiswerkers die ontslagen gaan worden, zullen worden omgeschoold voor een andere functie in de zorg. Ja enorme flapdrol, dat is wel nodig ook, want deze bezuiniging op de thuiszorg, zal er voor zorgen, dat er veel ouderen, veel eerder in een zorginstelling verdwijnen, want die zogenaamde mantelzorgers, die de thuiszorg deels moeten overnemen, zijn er simpelweg niet, klootzak! Fey durft te liegen dat de CNV leden achter het tekenen van dit akkoord staan..... ha! ha! ha! ha! Mevrouw Jansen, u wordt straks ontslagen als thuiswerker, kan u daar als CNV lid mee akkoord gaan? Ja hoor meneer Naaideboel, graag, kan ik nog ergens tekenen? Jezus christus, wat een gigantische droplul!
Fey durfde nog te zeggen, dat zijn taak werkgelegenheid is....... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, Fey, dat is je echt op een waanzinnige manier gelukt, ha! ha! ha! ha!

Bent u lid van het CNV, maakt niet uit welk onderdeel, stap als de sodemieter op en sluit je aan bij de FNV, zorg dat Heerts of van Brenk, niet als voorzitter van de FNV uit de bus komen, dat zou de genadeklap voor de FNV zijn, de laatste vakbond die er nog enigszins toe doet. Bij het CNV zit u bij een vakbond die aan de leiband van het CDA, de VVD en de ondernemers zit, een vakbond die uw belang als secundair ziet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten