Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 1 juli 2014

Muzikaal recept tegen investeringen in de dierenconcentratiekampen, die 'megastallen' worden genoemd en voor een bankrun op ING en Rabobank

Weer een aflevering in de levenslange reeks recepten, van blodokter en druïde P. Pisser. Met deze recepten geeft dr. P troost aan droevige wereldbewoners, kracht aan de vertwijfelden en degenen, die door al het gekloot van de grote ondernemers en hun trekpoppen in de politiek, in de verdrukking komen. Ondernemers en politiek die miljoenen in de ellende storten en de wereld, onder het mom van 'duurzaamheid', in een rokende puinhoop veranderen. Neem het bericht van deze dag, dat ING en Rabo investeren in dierenconcentratiekampen.... Volgens de dr. en dat hebben velen intussen bevestigd, verruimd muziek je hersenen, waardoor je je problemen, makkelijker kan aanpakken en je zal zien, dat je je moet organiseren, om een solide verzet op poten te zetten, zodat we de psychopaten, die zich politici en ondernemers noemen, eindelijk voorgoed aan de zijlijn kunnen zetten!

Dr. P begint vandaag met de geweldige woordtovenaar en componist Randy Newman en zijn album: 'Born Again' (niet het hele album, de rest is voor een deel wel op dezelfde pagina te vinden). 'Born Again' je weet wel, van die 'born again christians' in de VS, die vooral herboren christen zijn, omdat dit heel goed was en is voor de portemonnee. Luister goed naar de teksten, nog even actueel als bij het verschijnen van dit album. Ik wou, dat al de zogenaamde 'fans' van Randy Newman, de verzakelijkte (lees geldschrapende) hippies en alternativo's de teksten van Newman eens goed zouden beluisteren en als ze dit nog steeds goed vinden, eens wat meer naar die teksten zouden leven!!! Een machtig album!!!!! Door naar Jimmy Carl Black (the Indian of the group), de drummer/vocalist die o.a. met Zappa speelde. Dit is een album met The X-tra Combo en het album 'Mercedes Benz' (lullig genoeg, kan ik er niets van vinden op YouTube, dus zelf even zoeken) als ik me niet vergis gaat het hier om een Oostenrijkse band, veel covers, zoals de titel al doet vermoeden, maar uiterst kundig gebracht, en ondanks dat Black, zo te horen een paar tanden kwijt was, mooi gezongen, best mooi!!! Min of meer in stijl, maar met wat meer funkondergrond, Little Feat en hun 'The Last Record Album', wat nog te zeggen, dan psychedelisch totaal verantwoord!!!!! Tab Benoit neemt het roer over met het album 'Nice And Warm' (het grootste deel van het album), grootse bluesrock, van deze gitaargod uit Louisiana, heerlijk!!!!! Dan gaat dr. P terug in de tijd, met Led Zeppelin en hun eerste gelijknamige album, een stelletje dieven, dat bleek pas weer, met het proces dat ze aan hun broek kregen voor het nummer 'Stairway To Heaven' ('Hairway To Steven' Butthole Surfers), het mooiste stuk van dit nummer is gejat van Spirit, oud nieuws, maar de erven van gitaargod Randy California, hebben groot gelijk dat ze met het heruitbrengen van dit album, Zeppelin laten betalen, Robert Plant en de rest van de grootgraaiers zijn allang binnen, voor zover levend. Plant is weer helemaal, in jezus zag ik vorig jaar bij de BBC..... Maakt allemaal niet uit, het is een godvergeten mooi album, dat eerste album, let op het te weinig aan bot komen, van het schitterende hammond werk van John Paul Jones!!!!! Nu gaat de dr. wel erg ver, uit 2003 Gary Numan en zijn levende album: 'The Skin Mechanic', goverdomme mensen grohohooooots!!!! Jeff Buckley & Gary Lucas gods and monsters nemen over met een live concert uit 1992 in The Music Faucut (YT, af en toe wat geouwehoer, dat je 'door kan spoelen'), een niet kwalitatief sterk opgenomen concert, maar het concert is prachtig, wat een ziel, groots, pruts wat met  je hoge en lage tonen (en midden als je hebt) en genieten maar!!!!! Vorig jaar was Beck jaar, vandaar nu tot slot 'The Information', één van de gigantisch mooie albums, van deze nu al legendarische figuur.
Een hobbelige maar mooie reis komt tot stilstand, tot de volgende keer en veel plezier!

BRPAZALDIEPAPZAKKERDEBRAPZ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten