Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 juli 2014

Muzikaal recept voor een energieakkoord dat er echt toe doet, met onmiddellijke sluiting van alle kolencentrales en een onderzoek naar de belangen van Kamp, of zijn directe omgeving, bij deze uiterst vervuilende vorm van energieopwekking!

Blogdokter Pisser's wereldberoemde geneeskrachtige recepten, zorgen voor de broodnodige afleiding, na een dag ploeteren voor een klootzak van een baas, of na een dag leugen lessen in het voortgezet onderwijs, of na een dag gepest te zijn, door hersenloze idioten, of als je je voor de zoveelste keer opgelicht voelt door overheid of ondernemers. Maar de recepten zijn vooral om van te genieten en om je geest mee te verruimen!

Nummer 1 op het menu: Captain Beefheart And The Magic Band, met het legendarisch mooie 'Doc At The Radar Station', de man was een vervelende psychopaat, maar god wat een geweldige tekstschrijver, zanger, componist, muzikant en schilder/tekenaar!!!!! Door met meer bluesrock, al is het met minder boogie en wat meer richting hardrock, maar wel met uitstapjes naar jazz, ska en noem nog maar het e.e.a. volgens mij een Frans/Belgische band: Asskickers en 'Fishes So Swim' (helaas, kan niets vinden, je schrijft de naam aan elkaar en het is geen elektronische band, dus zoeken maar....) best goed!!!! Nu slaat dr. P af, een ander pad in: Herbie Hancock en 'Head Hunters', psychedelische jazzfunkrock met world invloeden, legendarisch en groots!!!!! Shamen en 'Boss Drum', neemt het roer over middels dit schitterende, psychedelisch album, crossworldshit van hoog niveau!!!!! Psychedelisch? crossworld? Trans-Global Underground met 'Yes Boss Food Corner' (niet het hele album, direct onder de afspeellijst, staat één van de twee ontbrekende nummers) één van de legendarisch mooie albums van deze band, die je door tijd en culturen laat reizen, genieten!!!!! Hypnotiserende ritmes? Underworld en 'Underworld Live: Everything, Everything' (alweer niet helemaal, dus ff zoeken) een groots album, maar hoe kan het anders?!!!!!
Dat was 't mensen, veel plezier en laat je niet koeioneren, door niemand!

BREZIEKREZIEBRALLERPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten