Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 juli 2014

Timmermans waarschuwt partijen in Mali: 'nog even doorgaan en ik kom klappies uitdelen!'

Bij de doldwaze infantiele PvdA huppellul Timmermans is het nu geheel en al in de bol geslagen. Hij waarschuwde gisteren de strijdende partijen in Mali, dat ze als de sodemieter aan tafel moeten gaan om te overleggen, anders zwaait er wat! Als een 'Hans Dietrich Kissinger'*, denkt hij partijen te kunnen bedreigen, ze lachen zich sinds deze waarschuwing hartstikke dood in Mali.... Of zou dat de bedoeling zijn? Want het ruimt 'wel lekker' op natuurlijk! Je weet het maar nooit met deze infantiele, zwaar disfunctionerende minister!

Trouwens we waren toch in Mali om de Malinese regering te helpen, de opstandelingen er uit te gooien, is de tactiek stilzwijgend verlegd??! Nederland zou een stuk woestijn gezuiverd houden van rebellen, echte deskundigen waarschuwden onmiddellijk, dat dit niet kan en dat dit niet zou werken om vrede te bewerkstelligen. Maar dat maakte Nederland en zeker Timmermans en zijn VVD collega, de lege eendenkop Hennis-Plaschaert niets uit, het was onzin en dat zou men met een fikse bak belastinggeld en het inzetten van 'militaire levens' wel even bewijzen....

Hier is maar één oplossing mogelijk: een streep door de verdeling van de grenzen in dat gebied, zoals die daar in het verleden, door het westen met een liniaal werden getrokken, maak het noorden van Mali tot een onafhankelijke staat. Kan men meteen van de westelijke Sahara een onafhankelijke staat maken, heeft Polisario na decennia verzet, eindelijk het gebied, dat zij (terecht) opeisen! Dit alles wil Frankrijk niet, daar het uranium voor hun kerncentrales en kernbommen, in het grensgebied van Mali en Niger (en in Niger) wordt gewonnen. Dat is dan ook de werkelijke reden, dat Nederland daar zit. Ik durf dan ook te wedden, dat Timmermans niet met Frankrijk heeft overlegd, voordat hij zijn waanzinnige uitspraak deed. Er is dan ook maar één reden, voor deze belachelijke uitspraak van Timmermans: het is onderdeel voor de sollicitatie van Timmermans naar een hoge functie binnen de EU......... ha! ha! ha! ha! Deze dwaas heeft niet door, dat als hij Frankrijk tegen de haren instrijkt, hij deze sollicitatie kan vergeten!

Godverdomme wat een idioot die Timmermans, dat is minister van Buitenlandse Zaken, hoe is 't mogelijk?!

*Ja ik weet dat dit 2 personen zijn, maar 't klinkt 'lekker' toch?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten