Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 2 augustus 2014

Max van Weezel en 'de wonderlijke lotgevallen van Sabir K.........'

Nu op Radio1 bij Argos, de gevangenneming en het relaas daarover van deskundigen en Sabir K., die op verdenking van terrorisme tegen de VS, werd gemarteld in een Pakistaanse gevangenis. De uitlevering van Sabir K., die door de VVD maffialobbyist Opstelten was goedgekeurd, is door de Hoge Raad afgeschoten.
"We onderbreken de uitzending van de wonderlijke lotgevallen van Sabir K., voor het nieuwsbericht van 13.30 u.", aldus de presentator van Argos, Max van Weezel....... Godverdomme, alsof het om vakantieavonturen gaat!!!
Wanneer wordt deze enorme uitgezakte hondenlul eindelijk de straat op geschopt??!!

Voor meer grote uitglijers die van Weezel beging, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Ik heb geen zin, dit nog eens na te luisteren, maar volgens mij zei van Weezel in de aangehaalde zin zelfs: 'Samir A.........'

Overigens een uitzending die u, als u deze niet heeft gehoord, zou moeten naluisteren, de rol van Nederland is op z'n zachtst gezegd, 'niet zo fraai', hier de link naar Argos, al staat deze uitzending nog niet op de site voor beluistering, waarschijnlijk wel vanaf maandag.

Zie ook: 'Max van Weezel vindt de terrorisme beschuldiging, door de VS gedaan, aangaande Sabir K., geloofwaardig......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten