Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 oktober 2014

Ruud Vreeman: PvdA is niet te rechts....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen zondag was PvdA hufter Vreeman, de plaatsvervangend burgemeester van Groningen, die deze baan, van zijn zwaar wanpresterend partij collega Rehwinkel overnam, te gast in Buitenhof. Het rommelt in de PvdA, deze neoliberale partij staat er slecht voor in de peilingen, een groot aantal leden en wat politici vinden het beleid van Rutte2 te rechts.... Om met name die leden even lekker voor de schenen te schoppen, zei Vreeman, dat het beleid van Rutte2 helemaal niet rechts is. De koekwous kwam nog met wat lamme tips voor de partijtop, maar de leegloop van zijn partij kon hij duidelijk niet plaatsen, terwijl dat voor de eerste beste dombo zo klaar als een klontje is: op macht beluste politici, die alles voor die macht opzij zetten en zullen blijven zetten, ze zouden bij wijze van spreken hun moeder nog verkopen voor een post in het kabinet...... Vreeman zei, dat de PvdA geen werkloosheid wil, nee, dat moest er nog bijkomen, jammer genoeg, heeft het beleid van Rutte2 wel voor een top werkloosheid gezorgd, die zelfs nu nog ver boven het miljoen ligt, de echte cijfers wel te verstaan!

De lokale politiek van de PvdA is progressief, aldus Vreeman...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat zien we aan de voedselbanken en het grote aantal daklozen, zelfs dakloze jongeren in de grote steden hebben (tenminste als ze geluk hebben), alleen onderdak voor de nacht, nee erg progressief allemaal.......

Natuurlijk verdedigde de PvdA plork Vreeman, de overheveling van de zorg, naar de gemeenten, inclusief de onbeschofte bezuinigingen daarbovenop..... Hij stelde dat dit de zorg dichter bij de mens brengt en dat hij dat 'mooi' vindt...... ha! ha! ha! ha! ha! Hoezo dichter bij de mens? Met het beleid van Rutte2 worden ouderen de tehuizen uitgeschopt en als klap op de vuurpijl, wordt ook nog eens de thuiszorg flink uitgekleed, hoezo brengt dat de zorg dichter bij de mens? Oplichter!!!

Tot slot noemde deze enorme megalomane zakkenwasser het 'grote succes' die de participatie van bedrijven en overheid in duurzaamheid* teweeg heeft gebracht............ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een flauwe kul!!!
Wat een enorme klootzak!!!!

* Zie: 'Bart Hartman een 'duurzame' ondernemer met 'hart', op avontuur in Afrika......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten