Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 oktober 2014

Timmermans heeft iedereen in Brussel laten horen dat hij meerdere talen spreekt......... ha! ha! ha! ha!

Werkelijk ongelofelijk, afgelopen dinsdag moest Timmermans in Brussel laten zien, dat hij geschikt is als supersecretaresse. De megalomane janlul deed dit door vooral te laten zien, dat hij een lekker woordje over de grens spreekt, natuurlijk vroeg niemand naar al zijn grote blunders, het gaat er tegenwoordig vooral om, zo veel mogelijk plezier te maken, als je met geld van de belastingbetaler wordt verrijkt....... De zwaar over een keeshondendrol getilde Tros zak Boonman stak nog even de loftrompet over deze enorme disfunctionerende klootzak, daarmee nogmaals aangevend, dat hijzelf allesbehalve deskundig is!

Overigens voegde blunderkoning Timmermans gisteravond de zoveelste kapitale blunder toe, aan de enorme lijst, die hij al bij elkaar heeft geluld. De megalomane zakkenwasser hoort zich zo graag lullen, dat hij, voor het gemak, even vergat eerst de familie van één van de MH17 slachtoffers in te lichten, over het feit, dat hun familielid was gevonden met een 'zuurstofmasker' op het gezicht, maar dat pontificaal te vertellen 'op de buis.....' Bovendien heeft hij bij de nabestaanden onrust gezaaid met deze opmerking, daar dezen ervan uitgingen, dat de passagiers niets meer hadden gemerkt van het neerstorten van hun vliegtuig. 'Lekker' sensationeel nieuws, dus Timmermans kon het gewoon niet laten. Na veel vijven en zessen gaf hij vandaag toe zijn verontschuldigingen te hebben gegeven aan de bewuste familie...... Jezus wat een hufter, hoe is het mogelijk, dat deze zak minister mag spelen??!!!!

Voor meer 'geweldige' berichten over Timmermans, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Dat geldt ook voor vlucht MH17, klik dan op het label 'vliegramp'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten