Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 oktober 2014

Ton Heerts tegen van Rijn: "Als er genoeg geld is....." ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In Kampen was gisteren een manifestatie 'ter ere van' de komst van PvdA volksbedrieger van Rijn, die daar voor overleg was. Buiten was o.a. Heerts van de FNV te horen, ik hoorde de kwast op een gegeven moment zeggen, zogenaamd tegen van Rijn: "Als er genoeg geld is" met de toevoeging dat van Rijn dan over de brug moet komen voor de thuiszorgers...... Ton Heerts is net als van Rijn lid van de PvdA, dus Heerts wil straks natuurlijk ook een leuke politieke baan, na de FNV en wil z'n nieuwe broodheer natuurlijk niet in de wielen rijden, vandaar de deelvraag: 'als er genoeg geld is......' Natuurlijk is er genoeg geld elders te bezuinigen, zoals bij: -de farmaceuten, die nog steeds zo'n keer of tig teveel berekenen voor de medicijnen*, -de zorgverzekeraars, intussen ook een grootgebruiker vsn de zorgkosten met hun megalomane kantoorgebouwen, loodzware top, tijdschriften uitgave, waar niemand op zit te wachten en de giga reclame campagnes, om mensen te verlokken een andere verzekering, van de ongeveer drie overgebleven aanbieders te kiezen. Daar is zelfs een tussenlaag ontstaan, die ook nog eens dik verdient aan de zorgpolissen: bedrijven als Independer, die voor jou, bij de 'verschillende aanbieders' een zo 'gunstig mogelijk' pakket samenstellen, tot slot: de giga uitgaven aan design ziekenhuizen (ook de 'oude' ziekenhuizen hebben een tik meegekregen van die designdrift, zo kreeg het Westeinde ziekenhuis in Den Haag er aan de voor en achterkant een atrium als ingang bij, wat het kostte weet ik niet, maar ik zal niet opkijken van 10 miljoen of meer..), de loodzware top in die ziekenhuizen en ga nog maar even door met geldverspilling in ziekenhuizen. U las het al, of beter gezegd niet: het leegstelen van de AWBZ pot, door de opvolgende regeringen t/m Rutte 2, die verder allen liegend stelden en stellen, dat de AWBZ niet meer opgebracht kan worden........

Van Rijn mocht natuurlijk ook nog even z'n zegje doen, maar dan in de radiomicrofoon, hij durfde te zeggen, dat hij en hare VVD kwaadaardigheid Schippers een fatsoenlijk beleid voeren......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar ook "Wij houden de zorg fatsoenlijk", of wat dacht u van: wij moeten moeilijke beslissingen nemen, om ook de zorg voor de smalle beurs betaalbaar te houden. Dat hij en de rest van de PvdA verraders, die deelnemen aan Rutte 2, zulke moeilijke beslissingen moet nemen, is intussen een cliché geworden, waar je helemaal schijtziek van wordt!!! De PvdA heeft continu de verkeerde beslissingen genomen, niet voor niets is de crisis hier heviger, dan in ons omringende landen, terwijl wij die crisis veel rijker ingingen, dan bijvoorbeeld België of Denemarken (ja, die laatste reken ik ook tot die landen).

'Fatsoen', welke andere bedrieger gebruikte dat woord ook alweer te onpas en te onpas......

* Toevallig vandaag weer een verhaal, over een farmaceut, die voor medicijnen tegen MS, met een gigantische prijsverhoging komt, terwijl de kostprijs van de pillen een paar centen per stuk is..... Daarover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten