Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 oktober 2014

Van Haersma Buma wil sociale dienstplicht, inclusief militaire dienstplicht tegen jihadisme...... ha! ha! ha! ha! ha!

CDA nitwit en houtenkop de luxe van Aersma Buma, pleitte vandaag in de Telegrof voor de herinvoering van de sociale dienstplicht (bedoeld wordt de maatschappelijke stage, die niet meer verplicht is, maar vrijwillig), dat zou goed zijn tegen het jihadisme. Buma schiet graag onder de fascistische aanhang van de PVV, daarom hamert hij om de zoveel tijd op deze sociale dienstplicht, waarvan pedo Pim Fortuijn een groot voorstander was. Buma spreekt over een dienstplicht van een half jaar na de studie, een maatschappelijke dienstplicht, of dienstplicht in het leger....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, laten we de 'toekomstige jihadisten van Buma', leren hoe ze moeten schieten, met springstoffen om moeten gaan, hoe een tank te bedienen of uit te schakelen (tanks komen met de nieuwe koude oorlog gegarandeerd op een of andere manier terug), of hoe een helikopter te bedienen, enz.

Gelukkig gaf van Aersma Buma toe dat hij op het gebied van financiën een leek is, daarom weet hij niet wat de kosten zijn van zo'n dienstplicht. Al noemt hij wel het bedrag van een half miljard..... ha! ha! ha! ha! Voor zijn suffe plan is 1 miljard euro nog niet genoeg.... In het Telegraaf interview, waarin van Aersma Buma e.e.a. bekend maakte koppelt deze onbenul de maatschappelijke dienstplicht aan veiligheid, de link legt hij als volgt: "de vroegere dienstplicht maakte duidelijk, dat er ook verplichtingen zijn als je bijvoorbeeld een gezamenlijk gevoel van veiligheid wilt hebben. Dat besef is weg. We hebben een samenleving gecreëerd waarin het ‘ik’ vooropstaat. Maar zijn we er gelukkiger van geworden?"        ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een gezamenlijk gevoel van veiligheid....???!!!??? ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat moet je tegen de Q-koorts slachtoffers vragen!! Eén ding is zeker: 'we' worden niet gelukkiger van het geouwehoer dat van Aersma Buma uit z'n grote gapende bek weet te krijgen, al moet ik eerlijk toegeven, dat het vaak wel uiterst humoristisch is, ook al is dat nu juist niet zijn bedoeling! Trouwens het CDA is juist één van de partijen, die het egoïsme heeft aangewakkerd en blijft aanwakkeren, met gore, asociale beleidsvoorstellen. Neem voorts de wetten, regels en het regeringsbeleid van de kabinetten Balkenende 1 t/m 4 en Rutte 1.........

Voor meer berichten over bijvoorbeeld de sociale dienstplicht, of de Q-koorts, klik op de labels met deze termen, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten