Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 maart 2016

Asscher belazert de boel wat betreft de flexwet, ook Limmen (CNV en CDA) deed een duit in de zak.........

Afgelopen dinsdag luidde MKB Nederland heel hypocriet de noodklok: i.p.v. minder flexbanen door het vermaledijde sociaal akkoord, vastgelegd in de flexwet, is er een fikse toename te zien van het aantal flexbanen, terwijl er amper een toename is te zien, van het aantal vaste banen........ Dit werd destijds na ondertekening van het akkoord al door echte deskundigen voorspelt, trouwens daarvoor behoef je niet eens deskundig te zijn!!!

In het BNR programma Ochtendspits diezelfde dag een reactie van Limmen, de topgraai CDA voorman van CNV, de arbeidersvakbond voor werkgevers. De plork reageerde alsof hij door een horzel was gestoken. Niets van waar, de beweringen van MKB Nederland, al voor het sociaal akkoord (getekend in 2013!!) was er een toename te zien van het aantal flexbanen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, daarom werd dit onderdeel opgenomen in het akkoord, overigens vooral onder druk van het FNV!!

Volgens Limmen moeten 'we' geduld hebben, immers een aantal maatregelen uit het akkoord (hij doelt hier op de flexwet...) zijn pas sinds een paar maanden (8 maanden) in werking...... ha! ha! ha! ha! Alsof dat iets uitmaakt, wat betreft de flexibiliteit!!

Benieuwd wanneer de toplobbyist voor politiek en bedrijfsleven, Limmen de overstap maakt naar de politiek of een mooie politieke benoeming krijgt toegewezen, al zou je met zijn ' inspanningen'  niet vreemd op hoeven te kijken, als hij bij het e.o.a. bedrijf een dikke baan aangeboden krijgt..... Jezus wat een hufter en klootzak!!

Vanmorgen hoorde ik in het Mediaforum (Radio1), dat Asscher zich ook al tegen de uitspraken van MKB Nederland heeft afgezet. Volgens Asscher waren er in het 4de kwartaal 2015, vergeleken met het 3de kwartaal van datzelfde jaar 5.000 meer vaste banen. Daar had de grofgraaier van het cijfergoochelinstituut CBS, van Mulligen weer commentaar op, daar dit niet klopt, als je de cijfers vergelijkt met die van het 4de kwartaal 2014. Vergeleken met die periode was er in het 4de kwartaal 2015 een krimp te zien van 48.000 vaste banen....... ha! ha! ha! ha! ha! Van Mulligen stelt dat het cijfer door Asscher genoemd wel klopt, maar je moet daarbij wel rekening houden met seizoensinvloeden..... Bovendien is Asscher wel erg snel met zijn positieve conclusie, daar de flexwet pas medio vorig jaar van kracht werd, aldus van Mulligen........

Van Mulligen sprak in tegenstelling tot eerdere 'optredens' voor de radiomicrofoon, behoorlijk hikkend en stotterend. Logisch hij moest voor het eerst in lange tijd, de regering tegenspreken. Het CBS is vooral een cijfergoochelinstituut ten behoeve van de regering, dat wordt een 'beetje moeilijk' als je eigen gepubliceerde cijfers niet in overeenstemming zijn met die van de regering, of zoals in dit geval met die van PvdA oplichter Asscher........

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten