Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 februari 2012

Albert Heijn? Let op uw kleintjes!

Kijk altijd uw kassabon na, als u heeft afgerekend bij AH, zeker als u bonusaanbiedingen heeft gekocht. Het gebeurd regelmatig, dat de bonus voor diverse artikelen niet is doorgevoerd in de kassa's, dat doet AH centraal. Laatst kocht uw Azijnpisser AH 'puur en eerlijk' vegetarische roerbakreepjes en gehakt, dit was een bonusaanbieding, die zelfs op vrijdag nog niet in de kassa was verwerkt. Dat betekend, dat al de klanten die deze producten de dagen daarvoor, niet aan de bel hadden getrokken, of dat AH willens en wetens de boel belazerd, de meeste klanten gaan immers niet in de rij staan bij de servicebalie voor 50 cent, of minder. Leuk reclame maken, maar ondertussen de klant bedonderen.

Een ander punt om in de gaten te houden zijn de prijzen op de schappen, het gebeurd, dat prijzen tot 30% verhoogd worden!

AH begint trekjes van een monopolist te krijgen, in sommige delen van de stad, zoals het centrum van Den Haag, is geen andere supermarkt te vinden (ja, een 'Ecoplaza', maar voor die winkels moet je 3 maal modaal verdienen), binnen een straal van 1 kilometer vindt je daar 4 AH winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten