Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 5 februari 2012

Leers en de nieuwe koers

De kleine sjoemelende, liegende CDA smeerlap Leers, vindt het logisch, dat immigranten, die hier een straf opgelegd krijgen, teruggestuurd worden naar het land van herkomst, zelfs als zij genaturaliseerd zijn. Deze Limburgse klotenklapper is dus voor een 3e klasse burgerschap (1ste klasse: de welgestelden, 2e klasse: het gewone klootjesvolk). Als voorbeeld haalt deze 'christen' de huiselijke omgeving aan: "als iemand zich in jouw huis misdraagt, zet je hem ook buiten de deur"......
Deze redenering volgend, wat gaan we dan doen met politici (die het goede voorbeeld moeten geven) die zich misdragen? (liegen, eigenbelang nastreven, grote groepen mensen in de ellende storten, burgers tegen elkaar opzetten, enz. enz). Gaan we die politici dakloos maken, zonder recht op wat voor hulp dan ook, dus laten versterven?
Bovendien zorgt het huidige kutkabinet, dat de velen die in de ellende worden gestort, op een 'creatieve manier' het hoofd boven water moeten zien te houden en daarbij is één dag gevangenisstraf zo opgelopen. Trouwens hoe verwacht je nog eerbied voor de rechtsstaat als je grote groepen op een ronduit onbeschofte manier behandeld? Onbeschoft is nog te zwak uitgedrukt, kwaadaardig is meer op de plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten