Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 februari 2012

Rick Santorum, republikeins leugenaar

Eén van de republikeinse presidentskandidaten, Rick Santorum, liegt zich de oren van het hoofd. Volgens deze rechts-conservatieve hufter, dragen Nederlandse patiënten op leeftijd, een polsbandje waarop staat, dat zij niet geëuthanaseerd willen worden.
Wat wij over deze leugenachtige klootzak (en de VS) kunnen zeggen is, dat hij als 'christen' liegt (dat is hem al verteld, maar daar heeft hij schijt aan); hij is tegen een zorgverzekering voor iedere VS burger (althans voor degenen, die dat zelf niet kunnen betalen) en daarmee heeft hij lak aan de ellendige dood van velen in de VS; de onbeschofte volkomen tekortschietende zorg voor veteranen, zal deze ultra-rechtse leugenaar een rotzorg zijn; het wapenbezit, dat jaarlijks honderden doden kost in de VS, wil deze 'christen' koste wat kost in stand houden; de vele tentenkampen waar gezinnen, door de crisis in zijn terechtgekomen (terwijl er al een flink aantal niet te verkopen huizen zijn gesloopt), zal hem aan z'n reet roesten; en tot slot, dat de welgestelden hetzelfde of zelfs minder belasting betalen dan de 'normale burger', Santorum ligt er geen nacht wakker van.

Je zou denken, dat Rosenthal na de uitspraak van Santorum, de ambassadeur van de VS op het matje zou roepen en bij de regering van de VS zou aandringen op een tv boodschap, waar deze leugen aan de kaak zou worden gesteld. Niets van dit alles, de kakelende VVD nitwit, heeft naar alle waarschijnlijkheid niet alleen meerdere baasjes (zoals de CIA), maar totaal geen probleem met het besmeuren van onze naam in het buitenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten