Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 februari 2012

Schippers heeft schijt aan het grootste deel van de Nederlanders

VVD stoephoer Schippers, zat gisteravond bij Pauw&Witteman. Obesitas kwam ter sprake en de rechtse ploert durfde letterlijk te zeggen, dat een stijging van de zorgkosten met € 50,--, er niet voor zou zorgen, dat in arme gezinnen ook maar één zak chips minder gegeten zou worden. Nee, dat zal wel niet, voor € 0,70 koop je een enorme zak chips bij de LIDL of andere 'prijsvechters'. Dat is juist het probleem, voedsel dat echt slecht is voor je lichaam, is meestal spotgoedkoop. Het zou de taak van een minister van Volksgezondheid moeten zijn, fabrieken te dwingen hun producten 'gezonder' te maken. Zo is de zoetstof Stevia nog steeds niet verplicht in bijvoorbeeld frisdranken, terwijl het zoeter is dan suiker, geen calorie toevoegt en bovendien een gunstig effect heeft als het gaat om het tegengaan van diabetes. Daar is meteen mee aangegeven waar de belangen van Schippers echt liggen, niet bij de burger, maar bij haar vrienden in het bedrijfsleven.
Het tyfuswijf weet niet wat het is om rond te komen met een minimuminkomen (de trut zit met een jasje aan, waar een gezin met een minimuminkomen 3 maanden van kan leven), evenzo wat het betekend dik te zijn, om wat voor reden dan ook (zo is dat vaak genetisch bepaald). Het is niet alleen, dat Schippers de capaciteit tot empathie geheel ontbeert, het is ronduit een bijzonder kwaadaardig rechts misbaksel, dat zoals veel VVD'ers niet begrijpt (of wil begrijpen) waar echt liberalisme voor staat.

Nogmaals wens ik Schippers, en haar eventuele gezinsleden, plus degenen die haar misvormd hebben, een leven in 'dikke' armoe toe. Verder wens ik haar en haar dierbaren vreselijke psychische aandoeningen toe, waar flink wat niet vergoedde therapieën en medicijnen voor nodig zijn. Dit alles met de superbonus van dakloosheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten