Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 februari 2012

De oranje sneeuwbal hysterie

Na de berichten op vrijdag over de toestand van Johan Friso in het Oostenrijks ziekenhuis, worden de pijlen nog meer gericht op neuroloog Tulleken. Het maakt ook niet uit, wat het nieuws geweest zou zijn, Tulleken is de lul. Nu zou hij de Nederlandse bevolking valse hoop hebben gegeven, terwijl hij letterlijk de situatie schetste zo als die was en zoals hij deze vernomen had.
Het ontbreekt er nog aan, dat Tulleken de schuld krijgt van het ongeval. Daarover gesproken: de vriend en gids van J.F., die J.F. gegarandeerd gewaarschuwd heeft niet in het bewuste gevaarlijke gebied te gaan skiën, zit in een extra lastig parket, immers deze gids kon J.F. niet alleen verder laten gaan en was dus min of meer verplicht J.F. te volgen. Het zal mij niet verbazen dat deze gids de komende tijd (onder druk van de 'oranjes') een verklaring zal afgeven, dat J.F. op zijn advies verder ging dan gewenst. Onverantwoordelijk dom gedrag is iets waar je leden van het koningshuis vaker op kan betrappen, maar het liefst probeert de oranje propagandamachine dit soort gedragingen onder het grote vloerkleed te vegen en als het dan even kan, schuift men de verantwoordelijkheid op een ander af.

Begrijp me goed, je wenst je grootste vijand dit soort ellende niet toe, maar getroffen door een dergelijk voorval is het verdriet voor een ieder gelijk, of het slachtoffer daar nu wel of niet zelf schuldig aan is. In dit geval moet men wel even bedenken, dat met name leden van het koninklijk gezin een extra voorbeeldfunctie hebben voor gelovers in flauwekul sprookjes en dat zijn er jammer genoeg nog veel te veel in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten