Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 19 februari 2012

Erwin Vermeulen vrij, nu Erwin Lensink nog

Erwin Vermeulen is eindelijk vrij, nadat hij in december werd gearresteerd voor het duwen van een Japanse dolfijnen slachter, Vermeulen wilde het jaarlijkse afslachten van dolfijnen fotograferen en verslaan*. Dat Vermeulen vrij is, is niet te danken aan de 'stille diplomatie' van VVD kakelnitwit en 'crisismanager' Rosenthal, als je op hem bent aangewezen, kan je lang wachten, het woord stille diplomatie betekent voor hem simpelweg niets doen. Vermeulen kwam vrij door de deskundige hulp van een (goede) advocaat. Vermeulen is op een middeleeuwse manier behandeld in Japan, één keer in de week een emmer warm water om zich te kunnen wassen, geen contact met familie of vrienden en in afzondering, dat alles wegens de verdenking van duwen, Rosenthal had de Japanse ambassadeur op het matje moeten roepen, om zich daarna spoorslags naar Japan te begeven en het kabinet daar ter verantwoording roepen.

In ons eigen land zit Erwin Lensink nog steeds vast voor een zelfde futiliteit, het gooien van een waxinelichthouder (van circa 10 gram) naar de gepantserde gouden koets, anderhalf jaar geleden....
Ook in dit geval kan je van middeleeuwse toestanden spreken, de vorst wordt 'belaagd' en daar zal je voor bloeden. Een grof schandaal, waar onmiddellijk een einde aan gemaakt dient te worden. Voor meer berichten over Lensink: typ zijn naam in het zoekvlak rechtsboven in deze pagina.



*Hier wat foto's met de barbaarse praktijken van Japanse vissers:

 Zie ook mijn bericht van een zelfde soort slachting, die jaarlijks op de Faroe eilanden plaatsvind:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2010/04/jaarlijkse-slachting-van-dolfijnen-op.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten