Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 11 februari 2012

Rutte en Verhagen: Premier en minister voor iedereen binnen 'onze' grenzen

Tenminste, dat zouden ze moeten zijn, maar voor de zoveelste keer laten de VVD blaag Rutte en de rechts-conservatieve CDA houwdegen Verhagen op een bijzonder 'geïnteresseerde' manier weten, schijt te hebben grote groepen Oost-Europeanen, die door de fascistische beweging de PVV tot parasieten en criminelen gebombardeerd worden. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, dat een politieke beweging een  meldpunt, dus kliklijn instelt. In de Tweede Wereld Oorlog waren er ook kliklijnen voor Joodse en andere onderduikers, naast die voor illegale activiteiten in het algemeen.
Terug naar het meldpunt: let wel, deze grote groep Oost-Europese werknemers, die zolang ze in Nederland zijn, ook onder de verantwoording van de kwasten Rutte en Verhagen, als premier en minister, vallen. Het is voor de 'heren' belangrijker de onlustgevoelens, die de PVV weer eens heeft opgeroepen in de onderbuik van hun 1 en 2 hersencellige aanhangers, te begraven als niet ter zake doende, en wij hebben daar niets mee te maken. De 'heren' Rutte en Verhagen wassen hun handen in onschuld, terwijl ze van minuut tot minuut onder het vergrootglas van de grote valswitte Limburgse leider Wilders liggen en als de dood zijn, dat deze zijn regie over dit rampenkabinet opgeeft.
Het is als met het eerder schofferen van Nederlanders, die van oorsprong uit Marokko, Turkije, de Antillen, of waar dan ook komen (als het maar met een kleur en/of 'fout geloof' is): maakt niet uit meneer Wilders, gaat u gerust uw gang, na ons de zondvloed!

Trouwens, wat heeft het meldpunt gevaarlijke personen tot nu toe opgeleverd, behalve een berg kosten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten