Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 februari 2012

Naema Tahir wil persbreidel

De vervelende conservatieve huppeltrut Naema Tahir pleitte afgelopen zondag in Buitenhof voor een persbreidel op het Binnenhof. Uw Azijnpisser vond het gekeuvel niet van belang, totdat Tahir gisteravond bij Pauw&Witteman, samen met haar man, nog even wat verder ging. De man van Tahir is docent rechtsfilosofie aan de Universiteit van Leiden, dat is het zoveelste bewijs, dat er van alles mis is met het voortgezet onderwijs in Nederland. Deze eikel wil niet alleen goedgekeurde journalisten op het Binnenhof, maar hij wil terug naar de 19e eeuw: geen camera's toelaten op het Binnenhof... Jezus wat een gek, en dat is docent rechtsfilosofie!

De ongelofelijke 'erudiete' zak, had simpelweg de deur moeten sluiten, toen de stokoude puber van PowNews met een cameraman (?) voor de deur stond.

Tahir had het over serieuze journalistiek, over serieus gesproken: haar columns in Buitenhof zijn totaal niet serieus te nemen en zoals zij en haar man nu bewezen hebben, dit stel is bovendien knettergek! 

Eén ding hebben Tahir en haar man voor elkaar gekregen: het oppompen van de kijkcijfers voor PowNews, een waanzinnige prestatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten