Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 februari 2012

Homoseksuele christenen

Weer een hoop stront aan de knikker, dit keer over de vergoeding uit het zorgpakket voor homo's die ten behoeve van het geloof, van hun seksuele gevoelens (verlangens) willen afkomen. De Inspectie schijnt gesteld te hebben, dat er niets mis is met deze therapie; welke christelijke sprookjesaanhanger zwaait daar de scepter? Deze verlangens zitten ingebouwd in de mens, behoren tot onze natuur, dit onderdrukken kan alleen maar ellende geven, zie o.a. het kindermisbruik in de rk kerk.
Veel christenen voelen zich weer eens onterecht aangevallen, zij hebben recht op hun mening, en als er belastinggeld gebruikt kan worden, om hun heilzame werk nog verder uit te bouwen, zijn ze er als de kippen bij (veel intensieve kippenhouders martelen hun dieren met de bijbel in de hand, maar dit terzijde). Het christentuig hersenspoelt hun kinderen met het gif van hun sprookjesgeloof en daar is geen plaats voor homo's, logisch dat deze kinderen, als ze op latere leeftijd ontdekken dat ze homo zijn, zwaar in de (geestelijke) problemen komen. Om daar wat tegen te doen is er dus een therapie, die de natuurlijke gevoelens moet onderdrukken.
Zojuist bij de EO op radio1 (na 14.00u.), een boerenlul, die vanuit zijn organisatie deze therapie aanbiedt. Met nog 2 vrouwen hield hij een 'mooi' pleidooi voor deze therapie. Tot in het oneindige wordt gezegd, dat men het homo zijn, niet als ziekte beschouwt, behalve als het om de therapie gaat. Een vrouw met een achtergrond uit de VS, spreekt over patiënten, die deze therapie zoeken. Naluisteren mensen, maar pas op dat je je niet doodlacht!

Vreemd hè, dat zo veel mensen zich openlijk tegen het geloof afzetten? Geloof, dat tot in de haarvaten van onze maatschappij terug is te vinden en dat ons zoveel heilzaams heeft gebracht....

Nog een toevoeging op mijn bericht over 'rode polsbandjes' in ziekenhuizen (25 januari jl.), de dragers willen niet gereanimeerd worden, en dat steekt de christenen. Bij de EO maakte een idioot zich zorgen om de stigmatisering van deze mensen.
Ik was vergeten daar te vermelden, dat dit stigmatiseren juist door christelijke idioten, als de spreker zelf wordt gedaan. Onverdraagzaamheid is juist het kenmerk van de ware gelovige!

Hier een link naar dit bericht:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2012/01/rode-polsbandjes-en-de-ware-gelovige.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten