Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 februari 2012

Bouwnijverheid pleit voor 'innovatie' hypotheekverstrekking

Het Economisch Instituut voor de Bouwnijverheid vindt dat starters makkelijker een hypotheek moeten kunnen krijgen. Gewoon doorgaan met het verstrekken van krediet op de oude manier, de manier die aan de wortel lag van de huidige crisis. het Instituut zegt niets over de waanzinnig hoge huizenprijs, waar de bouw n.b. zelf verantwoordelijk voor is. Nee die prijs moet en zal zo hoog blijven, sterker nog o.a. de bouwmaffia pleit voor veel hogere huren, huurprijzen die direct gelinkt moeten worden aan die veel te hoge prijs. Zelfs huizen van meer dan 30 jaar oud, waar zelfs dubbelglas ontbreekt, moeten er aan geloven, huizen die voorheen, na 30 jaar hypotheekvrij waren, m.a.w. na 30 jaar is het huis afgelost.

De grote roverhoofdman, het hoofd van Bouwend Nederland, het vuile CDA ventje Brinkman, pleit openlijk voor een hervorming van de huren (alsof de huren niet al waanzinnig hoog zijn). De hypotheekrenteaftrek is het probleem niet volgens Brinkman, alsof het normaal is, dat er jaarlijks miljarden aan belasting worden uitgegeven voor deze aftrek (eigenlijk indirect het spekken van de hypotheekverstrekkers) en de 700 miljard euro hypotheekschuld is geen probleem, want daar staat bezit tegenover, zo is de redenering. Daar wordt echter wel vergeten, dat dit huizenbezit waarschijnlijk maar de helft waard is, als dat al niet een te grote schatting is.Dan is er nog de 'supertophypotheek', een hypotheekverstrekking die kan oplopen tot 125% van de executiewaarde, het foutgestrikte CDA varken en blunderlul de Jager, heeft deze vorm van hypotheekverstrekking zogenaamd een einde gemaakt in 2010 (niet dus....)

De bouwbedrijven moeten arbeiders ontslaan v.w. de malaise in de bouw, vandaar het geklaag en mooie voorstellen van dit boeventuig. Verplicht het geteisem maar deze bouwvakkers door te betalen, moet geen probleem zijn met al de gestolen miljarden, die deze georganiseerde misdaadorganisatie in gigantische oude sokken heeft verstopt (ook al liggen die sokken in Zwitserland, of wat voor belastingparadijs met bankgeheim dan ook).
Aanpakken dat schoftentuig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten