Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 februari 2012

De Armeense genocide

Nog een ouwe koe: Op 24 januari jl. liet de houten leernicht van het CDA, van de Kamp zich uit over het Franse verbod op de ontkenning van de door Turken gepleegde genocide op de Armeense bevolking, begin vorige eeuw.
In het kader van de vrijheid van meningsuiting vindt van de Kamp dit besluit van de Franse regering niet verstandig. "Niet dat daar geen vreselijke dingen zijn gebeurd, maar het moet vrij zijn het e.e.a. te onderzoeken"(?!?). Het holle christenvat gaat verder: "We leven in 2012, zo'n opstelling is niet productief", juist omdat het 100 jaar geleden is, is het nu de hoogste tijd de zaak te noemen zoals hij is, klootzak!
De houding van van de Kamp is opportunistisch, immers hij weet dondersgoed, dat bij een eventuele toetreding van Turkije, de Turks-islamitische AK partij in de EU zal meedraaien in de fractie van de EVP, dezelfde fractie waar het CDA in deelneemt (alsook de partij van de Hongaarse tiran Orban, en de Italiaanse pedoschurk Berlusconi). Bovendien geldt voor het CDA net als voor de VVD, de PvdA e.a. eerst de centjes dan de mores.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten