Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 februari 2012

Verhagen en NedCar

Verhagen, het vleesgeworden kwaad van het CDA, liet zich vanmorgen op radio1 uit over de sluiting van NedCar door Mitsubishi. De rechts-conservatieve hufter liet weten, dat hij alles uit de kast zal halen voor de werknemers van NedCar. Dat is godvurredomme gewoon zijn taak als minister van Financiën, een functie die hij alleen mag uitvoeren met toestemming van de valswitte Limburgse haatzaaier Wilders. Het zou er nog bij moeten komen, dat dit smerige ventje geen bliksem zou doen (daar is hij overigens wel goed in). Hij liet alvast weten, dat er van het rijk geen cent komt voor NedCar, Verhagen geeft alleen de heel grote bedrijven (als Shell, Philips, Unilever enz.) innovatie subsidie, kan Unilever bijvoorbeeld verzinnen, wat ze nog meer in zwaar vervuilende plastic kuipjes van 3 cc kunnen stoppen.
Voor één keer hield V. zich in, wat betreft zijn smerige praatje over het verkorten van de periode, dat er WW wordt uitgekeerd.

2 opmerkingen:

  1. en dan te bedenken dat Verhagen niet eens minister van Financien is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Anoniem,
    u heeft volkomen gelijk, domme fout, maar als minister van Economische Zaken, is het verdwijnen van een bedrijf naar het buitenland, met het daaraan gekoppelde massa ontslag, wel degelijk (ook) tot zijn taak.
    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen