Pagina's

dinsdag 14 februari 2012

De nieuwe koers van GroenLinks

De judas van GroenLinks Den Haag, Weening is voorzitter van de landelijke partij gemaakt. Weening heeft het verkeer voor de yuppen in Den Haag luw helpen maken en daarmee de situatie voor achterstandswijken als de Schilderswijk en Transvaal verergerd. Deze nep-socialist en helleveeg, die schijt heeft aan armoede, moet een partij die steeds verder verscheurd raakt, uit het slop trekken. In de campagne die zij voerde, stelde het kutwijf, dat de 2e Kamer fractie van GL te ver afstond van de partijleden, zoals bij de zinloze Kunduz missie. Gistermiddag was van deze dappere taal niets meer te merken toen Weening te gast was bij de EO op radio1 (na 14.00u.). Het tyfuswijf wil op geen zaak meer ingaan en zegt alleen nog te willen functioneren als bindmiddel (een soort van maizena) tussen de 2e Kamerfractie en de leden. Over de Kunduz (religieuze-)politieopleiding wilde ze nog wel op een halleluja manier kwijt, dat er afgesproken is, dat er geen uitbreiding van de missie komt, maar dat iedereen nu achter de huidige missie staat, dat terwijl er niemand op te leiden is in Kunduz....
Bindmiddel? In zou zeggen een glijmiddel, als hulp voor het naaien van de leden.

Het wordt tijd voor een grote splitsing van GroenLinks, een partij die niet links is, niet groen is en het pacifisme allang aan de straat heeft gezet.

Trouwens is er wel eens gesproken over het aantal vrouwen binnen de Afghaanse politie? GroenLinks is toch ook de partij van de vrouwenemancipatie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten