Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 juli 2012

Asociaal, laf gedrag in Waddinxveen en een Griekse held

Vorige week werd een vrouw op het station van Waddinxveen beroofd van haar mobiele telefoon. Rond 14.15u. probeerde een man de telefoon uit de handen van de vrouw te trekken. De vrouw liet niet los en werd over het perron gesleurd, zij schreeuwde om hulp, maar niemand van de omstanders greep in. Uiteindelijk bleef de vrouw bloedend op de grond achter, op 1 jongeman na, stapten de omstanders in de intussen gearriveerde trein.....

Wedden dat zich tussen de omstanders een aantal PVV stemmers bevonden (en stemmers op andere partijen die schreeuwen om 'orde en respect'). Daar passen die omstanders dan wel weer prefect bij, geteisem klit nu eenmaal makkelijk aan elkaar.

Nederland hangt vol met camera's, het bewuste perron ook, tijd om niet alleen de dader te vervolgen, maar ook de omstanders, gadverdamme wat een laf tuig!

Dat is even wat anders, dan de Griekse vrachtwagenchauffeur, die zag, dat een chauffeur op een Nederlandse vrachtwagen, het bewustzijn had verloren, zijn vrachtwagen voor de Nederlandse manoeuvreerde en deze tot stilstand bracht!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten