Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 juli 2012

Martijn Jonk over liberalisme

Afgelopen maandag bij Echte Jannen, VVD zwaargewicht kippenneuken Martijn Jonk. De rechtse bal was aan de telefoon, daar hij in Rusland zit. Jonk vindt dat het socialisme daar niets dan ellende brengt, socialisme in Rusland, ha! ha! ha!, wat een analyse.
Het leeghoofd vindt dat de VVD nog het dichtst bij het liberalisme staat, om vervolgens een aantal argumenten te noemen, waaruit blijkt, dat hij ook van het liberalisme geen bliksem begrijpt.

Jonk wil de Spaanse banken overeind houden met belastinggeld, maar noemt niet de reden waarom hij dat vindt, nou dat zal uw Azijnpisser uit de doeken doen: Nederlandse bedrijven, zoals bouwbedrijven hebben grote belangen in Spanje, maar het belangrijkst zijn de Nederlandse banken, die gigantische tegoeden hebben op Spanje, zoals de ING, bovendien zijn een aantal Nederlandse banken gelieerd aan Spaanse banken.....

Natuurlijk maakt de rechts-conservatieve hufter zich druk om de zorgkosten, niet over de gigantische winsten van farmaceutische bedrijven, of de megalomane design ziekenhuizen met hun veel te hoge salarissen voor de top, of de zorgverzekeraars, die met dito gebouwen, salarissen en uitgevershobby de klanten het vel over de oren trekken, of de fabrikanten van medische apparatuur, die zich scheel verdienen en bovendien niet vies zijn van het uitdelen van steekpenningen, nee Jonk vindt dat de patiënt flink meer moet betalen en dat sommige behandelingen voor bepaalde patiënten (de niet welgestelden) grote onzin zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten