Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 juli 2012

Hillen serieus over de 'JSF motie', ha! ha! ha!

De volkomen disfunctionerende minister van Defensie, CDA murmelkloot Hillen, liet vandaag weten, dat hij de Kamermotie betreffende het stoppen met het JSF project, heel serieus neemt, ha! ha! ha! De oplichter en lobbyist voor weet ik wat allemaal, gaat nadenken hoe hij nog een keer gaat zeggen, dat hij deze motie naast zich neer zal leggen.

De JSF lobby timmert stevig aan de weg, vandaag weer bij BNR en Radio1. Bij Radio1 had de 'o zo leuke' nitwit Mark Robin Visser, alleen z'n voornaam is al om schijtziek van te worden, de JSF als onderwerp. Met de aandacht groeit ook het aantal 'banen' dat de JSF zou opleveren, de leugens vliegen je links en rechts om de oren. Als er een beslissing wordt genomen over dit toestel, luidt het commentaar van de regering, dat we ons altijd terug kunnen trekken uit het project, terwijl als er wordt gesproken over het voortzetten van het project, het argument van de al gedane investeringen ineens aan alle kanten opduikt, en dat nu stoppen kapitaalvernietiging is, of hoe kan je de bevolking bedonderen......

Zie over deze straaljager, die de naam jager niet mag dragen, nog die van bommenwerper, o.a. ook mijn bericht van 26 maart 2011:
http://deazijnpisser.blogspot.nl/2011/03/de-jsf-een-gebed-zonder-eind.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten