Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 juli 2012

Rabobank, libor en nog een lijk uit Wellink's kast

De Rabobank ontsloeg de laatste jaren 4 bankiers, die betrokken zouden zijn bij het Libor-schandaal. In 2008 werden de eerste 2 verdachten aan de straat gezet. Waarom heeft de Rabobank dat niet gemeld bij de Nederlandse Bank en waarom heeft deze toezichthouder, o.l.v. de disfunctionerende CDA kakzever Wellink, dat zelf niet geconstateerd? Mocht de Rabobank dat wel hebben gedaan, waarom heeft de Nederlandse Bank dat niet gemeld aan de politiek verantwoordelijken? En mocht dat wel gebeurd zijn, waarom is hier geen aandacht aan besteed in de Kamer? (zeker gezien alle bankproblemen, die al in 2008 bekend waren).
Het is duidelijk: de top van de Rabobank is bijzondere nalatigheid te verwijten, voorts zijn Wellink en de fout gestrikte CDA nitwit de Jager, mede verantwoordelijk voor dit schandaal in Nederland!

Graag een totaalverbod voor CDA Rabobankier Boonstra nog ooit in de media zijn ADHD praatjes te verkopen. Het wachten is op de definitieve explosie van de huizenbubbel in Nederland, waarna de Rabobank aan een miljarden infuus, direct uit de belastingpot, gekoppeld zal moeten worden....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten