Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 juli 2012

Asbest en Atsma

Benieuwd wat de disfunctionerende CDA staatssecretaris en leeghoofd Atsma te zeggen heeft over de situatie, die in het Utrechtse Kanaleneiland is ontstaan, na de vondst van asbest in flats aldaar. De klootzak is van een partij, die het geen probleem vond, dat men tot in 1993 asbest in scholen verwerkte, maar nu weigert de scholen de helpende hand toe te steken met het inventariseren van de asbestverwerking in hun gebouwen. Zie ook mijn bericht van 19 februari jl:
http://deazijnpisser.blogspot.nl/2011/02/asbestverwijdering-scholen.html

Zoals eerder gemeld, de inspecties zijn uitgekleed en mogen vaak pas iets doen, als de politiek daar opdracht voor geeft. Atsma is al helemaal tegen overheidsbemoeienis, bedrijven (en scholen) zijn zelf prima in staat de zaken te regelen, is zijn motto, nou dat hebben we weer eens gezien, gigantische onbenul!

Laten we naast dit alles niet vergeten, dat er meer doden door asbest vallen, dan in het verkeer (zelfs met de 200 doden, die men daar jaarlijks niet meetelt).

Uw gezondheid is in 'goede handen' bij het CDA, mocht u aanhanger van het CDA zijn, hoop ik, dat u ook aan deze zaak denkt (naast de vele andere zaken, waar het CDA laat zien, schijt aan u en uw gezondheid te hebben), als u in het stemhok staat in september.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten