Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 juli 2012

Radio1 sportzomer en de missers

Gisteren berichtte ik al over Willemijn Veenhoven, een dom blondje, dat onder onduidelijke omstandigheden tot presentatrice werd gebombardeerd http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/07/willemijn-veenhoven-een-leeghoofd-van.html

Hoorde ik vandaag, dat er op zaterdag een programmaonderdeel van de peperdure Radio1 kotszomer, aandacht besteedt aan alle missers die gemaakt worden. Dus lekker schijtlollig doen, over alle fouten die door dikbetaalde presentatoren worden gemaakt, werkelijk ongelofelijk, in een andere baan, hadden een flink aantal van deze 'presentatoren' allang een ferme schop onder de reet gekregen, richting straat wel te verstaan.


Wat ik gisteren nog vergat, in het bericht over Veenhoven, is dat dit leeghoofd, minstens één keer per uitzending een fout in de tijd maakt en zoals veel andere 'presentatoren' op Radio1, luistert ze niet naar de gasten die ze ondervraagd, minstens drie keer per uitzending vraagt ze naar zaken, die de gast vlak daarvoor te berde bracht.

Echt 'tof' hè, dat Radio1 kotszomer, kost een berg belastinggeld, maar daar heb je dan ook werkelijk een hele berg bagger voor.
Opvallend, dat het aantal reclames op Radio1 flink is teruggelopen, terwijl die bij BNR op peil blijven. Of dat zo zal blijven is de vraag, daar superkwijl Paul van Liempt, tijdens de Olympische Spelen in Londen zal zijn....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten