Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 juli 2012

Pensioen leegvraat, en AOW leeftijd

Goed hè, hoe uw overheid, samen met een groot deel van de media (zowel publiek als commercieel), de aandacht van de echte schuldigen, voor het vergokken op de beurs, van de in vele jaren, door arbeiders/werknemers bij elkaar gespaarde pensioenen, af wisten te leiden en de oudere generaties als de grote asociale schuldigen wisten te bestempelen.

Nog verbazingwekkender is het te zien hoe hele generaties, zelfs een deel van de oudere, in deze wisseltruc zijn getrapt en partijen als de VVD daarvoor belonen, te zot voor woorden.

Met veel halleluja tromgeroffel werd het besluit van de 1ste Kamer omarmd, de AOW op latere leeftijd in te laten gaan, vervroegd in te voeren. Niet dat dit ook maar iets zal verhelpen aan de huidige crisis, of het komende tekort aan bijvoorbeeld leraren. Voor dat laatste zijn andere middelen nodig, zoals dat beroep eindelijk weer eens aantrekkelijk te maken, maar daarvoor moet je niet bij de VVD, het CDA, GroenLinks, D66 of ChristenUnie, de 'Kunduz-coalitie' (oranje-coalitie) zijn.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten