Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 juli 2012

MBO scholen in de derivaten

Naar nu blijkt zitten ook MBO scholen tot over de oren in derivaten. De gesjeesde CDA verpleegkundige, die minister van Onderwijs mag spelen, Bijsterveld, is hier al vanaf haar aantreden van op de hoogte. Ondanks aanmaningen, heeft het keffertje zonder lippen er niets aan gedaan, daar is ze trouwens goed in, naast het onderwijs nog verder naar de kloten helpen (samen met VVD langstudeer-leeghoofd Zijlstra) en het universitair onderwijs ontoegankelijk maken voor jongeren uit de grote onderlaag van de bevolking.

Laten we hopen dat dit disfunctionerende hufterige stel niet meer terugkeert in de politiek na de volgende verkiezingen.

Uiteraard is de huidige voorzitter van de MBO Raad, de PvdA'er Jan van Zijl, één van de hoofdverantwoordelijken, maar wie zijn cv bij elkaar 'googelt', zal daar allerminst verrast door zijn, na even zoeken is het aantal blunders van deze namaaksocialist niet te tellen. Deze zak is overrijp voor de vuilophaaldienst.

Zie ook: 'De 'vrijwillige bijdrage' voor scholen'

        en: 'ROC Leiden: het oude verhaal van megalomane bestuurders, die vooral genieten van hun macht......'

        en: 'MBO heeft een slechte naam, daarom gaat de 'uiterst kundige minister' Bussemaker de 'naam' MBO veranderen............. ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: 'Bussemaker andermaal ontstemt over eigen falen, dit keer over het MBO........... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

        en: 'MBO studenten missen lessen voor examen, vooral dankzij de PvdA'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten