Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 juli 2012

Beatrix vindt dat zij niet hoeft te bezuinigen

Afgelopen dinsdag werd bekendgemaakt, dat koning Juan Carlos van Spanje vrijwillig 7% van zijn inkomen inlevert. Een en ander zal mede ingegeven zijn door de 'bok', die hij in de vorm van een dure olifantenjacht in Afrika, schoot. Carlos houdt nog € 272.000,-- per jaar over, nog een hele bak geld, maar aanmerkelijk minder dan Beatrix in Nederland ontvangt, dan heb ik het nog niet over alle andere leden van het koningshuis, die alleen op basis van afkomen een levenslange dikke uitkering kunnen leven (waar niet op wordt gekort) en doordat dit geteisem belasting betaalt, mogen ze ook nog eens het onderhoud van hun bezittingen van de belasting aftrekken.
Beatrix reageerde via de Rijksoplichtingsdienst, zij vindt het niet nodig in te leveren en wijst er fijntjes op, dat de economische situatie in Spanje een stuk ernstiger is, dan in ons land.

Dat is wel lef hè, lieve lezertjes, zeker als je bedenkt, dat in Nederland hele gezinnen, 'onderdanen' van hare grajesteit, hun huis uit worden gesodemieterd en voedselbanken al lang niet meer aan de vraag van haar onderdanen kunnen voldoen.
De hoogste tijd om de bezittingen van dit hypocriete, sjoemelende geteisem te confisqueren en beslag op hun buitenlandse rekeningen te leggen, waarna ze wat mij betreft het land uitgedonderd mogen worden.

Werd er gisteren ook nog eens een man veroordeeld tot 80 uur werkstraf en 90 dagen celstraf, voor het beledigen van het koningshuis, deze man zou hare grajesteit, op een niet mis te verstane wijze, hebben gewezen op haar onderdanen, die afhankelijk zijn van voedselbanken......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten