Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 juli 2012

Willemijn Veenhoven, een leeghoofd van ongekend formaat

Radio1 heeft weer een presentatrice weggekocht bij BNR*, een waanzinnige miskoop, deze onbenul doet de woorden 'dom blondje' eer aan. Het aanstormende leeghoofd hoorde ik voor het eerst in de Radio1 kotszomer, op 11 juli jl. Het onderwerp: de vondsten van mammoetresten op de 2e Maasvlakte. De ongelofelijke nitwit, wist niet, dat in de tijd van de mammoets er een landverbinding was met het Britse landgebied, de Noordzee bestond voor het grootste deel niet, kennis die zelfs veel kleuters bezitten. Na het draaien van het nummer 'the Weight' van the Band, kondigde de dombo het af als: "Weight van Band....'

Een paar dagen later vroeg de onbenul, of het niet kunnen omgaan met geld in de genen van de Antillianen zit!!!!!!! PvdA fantast Leerdam werd terecht boos over deze racistische domme vraag, co-presentator en christenbroeder van den Brink, wilde het nog opnemen voor de huppelkut en vroeg Leerdam: "als het niet in de genen zit, wat is het dan?" Ja mensen je gelooft je oren niet, als je zoveel kwaadaardige dommigheid op rij over je heen krijgt.

Over the Beatles wist deze nitwit te melden, dat Paul McCartney een geweldige gitarist is, ha! ha! ha!

De laatste blunder die ik hoorde was die over voetballende homo's, zie mijn bericht, 'Voetbal, leeghoofden en homo's'. Bijna gelukkig, is Radio1 voor het grootste deel van de dag niet meer om aan te horen, vanwege alle geschreeuw rond de Tour de Stimulance, hoef ik de stem van dat stuk stront Veenhoven niet meer te horen

Hoeveel belastinggeld heeft men uitgegeven aan dit waanzinnig domme blondje?

Zie ook: 'Willemijn Veenhoven: "Kan die (Johnson) geen schone schoenen kopen....." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

*Aanvulling 21 juli: moet zijn BNN, mijn excuus, werpt de vraag op, wie haar aannam als presentatrice en wat heeft leeghoofd Veenhoven daar voor moeten doen, ik wed, dat dit iets met benen en wijd te maken heeft.

Voor meer berichten met 'feestnummer'  Veenhoven, af andere berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

28 opmerkingen:

 1. For the record (gewoon even fact checken dus): Willemijn Veenhoven werkt nog steeds voor BNN en is helemaal niet weggekocht. Zij heeft alleen als presentatrice meegedraaid in de Radio 1 Sportzomer. Overigens was dit programma een uitstekende mix van actualiteit en sport. Ik kan het ook niet helpen dat deze azijnpisser kennelijk niet van sport houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geachte Anoniem,

  Om op uw 'record' terug te komen, het is dus nog gekker, dan ik al dacht, de NOS die daar al een klein leger aan nitwits had zitten, moest bij BNR nog een presentatrice inhuren (benieuwd wat daar de extra kosten voor waren). Werkelijk ongelofelijk, je mag toch verwachten als er in Londen een flink aantal presentatoren rondloopt, het dan niet nodig is een zo ongehoord dom persoon als Veenhoven in te huren, terwijl de BNR slijmkwijl van Liempt, ook nog eens aanwezig is in Londen, met een dom rechtse ex-schaatser in zijn kielzog en nog wat suf BNR personeel.

  Dat u Radio1 Sportzomer een uitstekende mix van actualiteit en sport noemt, en begint met de actualiteit te noemen, zegt voldoende over het belang dat u aan actualiteiten hecht, het programma zat voor 80% vol met sport en 20% actualiteiten, waarbij je over die overblijvende 20% actualiteiten, ernstig moet twijfelen aan de actuele waarde van die berichten. M.a.w. veel van die berichten hadden geen bliksem met actualiteiten te maken.

  Ik vermoed, dat u een fikse cent verdient aan deze waanzinnige manier van radio maken.

  Zoals Zappa al eens zei: "Kill ugly radio!"

  Dank voor uw reactie,
  met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voortaan je bronnen checken, dombo. En voor de rest zou ik deze blogspot ter ziele dragen. Geen enkele meerwaarde. Ook niet voor een passant als ik :)

   Verwijderen
  2. Beste Marcel de Korte,

   dank voor uw uitgebreide opbouwende reactie..... Bronnen? ha! ha! ha! ha! De beste bron, wat betreft de 'prestaties' van Veenhoven kan je dagelijks op Radio1 horen.... ha! ha! ha!

   Fijn voor jou, dat dit blog geen meerwaarde heeft voor jou, bespaart je tijd, die je mooi kan steken in het luisteren naar Veenovens geblunder en de Telegraaf lezen.
   Veel plezier met je leven!
   Met vriendelijke groet,

   Verwijderen
 3. Beste Azijnpisser,

  Waarom hou je niet gewoon je grote bek. Als jij nou werkelijk zo'n fantastisch talent was geweest, was jij ook wel verder gekomen dat dit soort gelul op een blog. Willemijn heeft gewoon talent en dat wordt gezien. Jouw "gebrek" aan talent wordt door weinigen gezien "dat krijg je met zo'n blog, beter heb je niet". Lekker makkelijk zeiken op deze manier. Zielig stuk stront, dat ben je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Anoniem,

  dank voor uw opbouwende reactie. Wat ik wel of niet gedaan heb in mijn leven is gelukkig niet aan u om te beoordelen. Dat concludeer ik, daar u de feiten die ik weergeef, zoals het racistische gelul van leeghoofd Veenhoven, als gelul wegzet, terwijl het hier om zaken gaat, die voor de radiomicrofoon zijn gezegd. Je zou toch mogen verwachten, dat een presentator weet waar zij/hij over spreekt, dat is bij Veenhoven duidelijk niet het geval (trouwens zij is bepaald niet de enige, zoals de regelmatige lezer van dit blog intussen kan weten). Als u bij het vertellen van onzin en racistische praatjes door een presentator van 'talent' spreekt, zegt dat veel over uw eigen kennis van zaken en politieke geaardheid. PVV kiezer zeker, die partij zit vol met één en twee hersencelligen, die zich laten misbruiken door fascisten en alles wat deze figuren zeggen, voor zoete Hollandse koek slikken. E.e.a. heeft u met uw reactie weer eens bewezen.
  Nogmaals dank voor uw reactie, zeer opbouwend en verhelderend, ha! ha! ha! ha!
  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uitstekend verwoord. Veenhoven niet om aan te horen op Radio 1.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weg met die van Veenhoven van de Raio 1 , niet om aan te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Willemijn Veenhoven is er al een paar dagen niet, deze week ging ze zwaar de mist in tijdens een interview met MJ Faber, zou ze op non-actief zijn gezet?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geachte Anoniem,

  dank voor uw reactie. Jammer genoeg maakt het niet uit, hoe hard je op je bek gaat bij Radio1, je mag gewoon blijven zitten, dat bewijs heeft Veenhoven zelf al meerdere keren gegeven, met ongelofelijke domme uitspraken. Daarin is zij echter niet alleen, neem Jeroen Wielaert, het aantal blunders en uiterst lullige, soms kwetsende uitspraken, zijn nooit een reden geweest, om ook maar één minuut minder zijn gekoekwous te spuien op de radio. datzelfde geldt trouwens ook voor Marc-Robin Visscher, ook al een bijzonder irritante klootzak.
  Groet en goed weekeinde,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alleen die stem al..........Trouwens die Felix is toch ook meer voor radio drie en plaatjes aan/afkondigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze heeft zo'n goed gevoel voor normen en waarden: mensen met veel geld of een dure baan worden consequent met U aangesproken, maar de luisteraar, het "klootjesvolk" is nog net goed genoeg om te jij-en en jou-wen. En dat voor een nieuwszender voor algemeen publiek, en niet een jongerenzender. De andere presentatoren/trices zijn een stuk beleefder.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geachte Unknown,

  u heeft helemaal gelijk en dan die combinatie met een onpeilbare domheid............ Overigens vindt BNN zich geheel ten onrechte wel een jongerenomroep en inderdaad Radio1 is een zender voor 50+ (waar ikzelf ook onder val), hoewel men van alles probeert de zender een 'jonge uitstraling' te geven. Dat laatste doet men o.a. met een dorpsomroeper met 50er jaren uitstraling (en dan bedoel ik niet rock&roll). Die zakkenwasser heeft de naam Hans Hoogendoorn. Ik zal hem onder het bericht een label geven, dan kan u berichten over hem lezen (hetzelfde geldt voor Veenhoven).
  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste Azijnpisser,
  Niks beters te doen dan altijd anderen de maat te ne-
  men? Ga liever iets nuttigs doen en om te beginnen
  je mond houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beste Hendrik,

  dank voor jouw reactie. Je hebt niet begrepen waarom ik dit blog schrijf, dit kan je bovenaan en onderaan deze pagina lezen.
  Lullig te horen, dat er nog steeds mensen zijn, die de diepe leegheid van Veenhoven kunnen waarderen, waarmee figuren als Veenhoven de kans krijgen, betaald met een fiks bedrag aan belastinggeld, één van de 2 landelijke radio nieuwszenders te vervuilen, met hun onpeilbare domheid.
  U bent overigens niet verplicht mijn commentaar te lezen.
  Veel plezier met Veenhoven!
  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Over kwetsende uitspraken gesproken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Over kwetsende uitspraken gesproken!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geachte Anoniem,

  dank voor uw reacties, al was één voldoende geweest.
  Ja, ja, 't is wat hè??

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Beste Erik,

  dank voor jouw reacties. Zo te lezen, ben jij dubbel blij met Veenhoven. Fijn voor jou, dat je zo blij kan zijn, met een leeghoofd als Veenhoven, een leeghoofd dat dagelijks loopt te blunderen. Gemiddeld luister ik een minuut of 5 per dag naar het programma dat ze presenteert (overigens niet tijdens de meer dan achterlijke, hysterische sportzomer). Tijdens die minuten maakt Veenhoven minimaal één blunder.

  Nogmaals fijn dat jij daar prima mee kan leven, een waardeloze presentator, die NB met belastinggeld wordt betaald.....

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geachte Anoniem,

  u heeft het liefst een blondje als uiterst domme 'presentator', wat een geluk dan voor u dat Veenhoven een Radio1 programma mag 'presenteren'.

  Met vriendelijke groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow...raar!! Zo'n hekel aan iemand hebben maar wel gemiddeld 5 min per dag naar haar luisteren...?
  Wie is hier nu dom en zijn leven aan het verspillen?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Geachte 'Anoniem',

  en 'wow'waar haalt u de wijsheid vandaan dat ik elke dag 5 minuten naar leeghoofd Veenhoven luister? Heb haar gelukkig al een aantal jaren niet meer gehoord. Bovendien ben ik ook belastingbetaler en daarvan wordt ook Veenhoven betaald, daar ik in mijn blog vaak in ga op wat de nationale radiozenders BNR en Radio1 brengen, heb ik in het begin regelmatig naar het programma op Radio1 geluisterd, waar op een gegeven moment deze waardeloze presentator werd geïntroduceerd. Intussen is de berichtgeving op deze 2 zenders zo slecht dat ik alleen 's morgens nog wel eens naar Radio1 en BNR luister, echter veelal luister ik naar WDR, BBC, VRT1 en een paar Canadese zenders. Als u wat meer van mijn blog had gelezen, had u dit kunnen weten.

  Veel plezier met Veenhoven (ik neem aan dat u een beetje verliefd bent op het domme blondje).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind Willemijn veenhoven een lekker wijf en haar presentatie vind ik ook prima hoor en zoals eerder werd gezegd dat met haar benen wijd die baan heeft gehad was ik graag die persoon geweest maar ik geloof daar geen moer van die azijn pisser wil haar gewoon zelf in bed hebben

   Verwijderen
 21. kort gezegd ik vind haar wel geil met die bril hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Geachte Unknown,

  dank voor uw reactie. Wat een geweldige kritiek op mijn bericht! Hoop voor de vrouwen in uw omgeving dat ze u links laten liggen, u bent een enge seksist en hoort thuis in een tijd die al ver achter ons zou moeten liggen......

  BeantwoordenVerwijderen