Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 september 2012

Albert Verlinde blij met VVD cultureel beleid

De lachende boulevard luldoos Verlinde was gisteren te gast bij '1 Voor De Verkiezingen'. Toevallig zapte uw Azijnpisser (die het programma niet meer kan zien, vanwege alle onzin en dom gelul), toen de talentloze Verlinde aan het woord was. Deze ongelofelijke rechtse lul prees het cultuurbeleid van de VVD en het CDA nog even de hemel in, u weet wel het afbraakbeleid, waardoor we ook op dit gebied te kakken zijn gezet in het buitenland (er zou eens onderzoek moeten komen naar het gevolg van dit desastreuze beleid voor het toerisme in ons land). Verlinde is voor cultuur die zichzelf bedruipt, dus suffe volkscultuur.
Gelukkig voor Verlinde is hij zo dom, dat hij niet begrijpt, wat het VVD / CDA beleid (met PVV regie) heeft  bereikt, economische krimp, een record aantal werklozen (een groot deel wordt niet eens als werkloos meegeteld) en een top aantal faillissementen. Als hij dat wel zou begrijpen, zou hij kunnen bedenken, dat de portemonnee van de burger straks ook dicht gaat voor zijn domme shows, revues of wat voor bagger hij dan ook op de planken durft te brengen. Bovendien zal het teruglopen van talent door de bezuinigingen, zorgen voor verschraling op de podia.

Logisch dat de enorme domme lul Verlinde zo blij was met het VVD / CDA kabinet, met zijn topinkomen hoort hij bij de relatief grote groep, die er wel financieel op vooruit gingen de afgelopen 2 jaar. Maar als het gevoerde wanbeleid wordt voortgezet, zal Verlinde op z'n minst de gevolgen voelen en daar kan ik aan toevoegen, dat ik hoop, dat hij flink op z'n bek zal gaan de komende jaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten