Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 29 september 2012

Teeven tasert softdrugsgebruikers

De enorme Amsterdamse VVD boerenlul Teeven, weet weer eens niet van ophouden, nadat hij inbrekers vogelvrij verklaarde, liet hij gisteren weten, niet te willen voldoen aan de vraag van 8 burgemeesters in Limburg, het gebruik de wietpas op te schorten en de invoering per 1 januari voor het hele land voorlopig in de koelkast te zetten. Nee, dat weigert Teeven, volgens hem is de overlast afgenomen en de politie treedt keihard op tegen de straathandel, ach ja, waarom niet, de politie heeft toch geen bliksem te doen (tenminste dat kan je uit zijn woorden opmaken en dat is bepaald niet kort door de bocht, als je ziet hoe vaak de politie zaken moet laten schieten, vanwege personeelsgebrek).

Trouwens, volgens mij veroorzaakt 'straatdealen' heel simpel grote overlast, overlast die nog een stap verder gaat, dan de overlast die buitenlanders veroorzaken, die hier hun wiet kopen. Alweer een teken dat deze zak totaal niet begrijpt waar hij het over heeft. Wij hebben in Nederland relatief weinig last van problemen met harddrugs, anders dan de harddrug alcohol (dat geeft verreweg de meeste overlast), 'straatdealers' verkopen alles wat je 'hartje begeert' van heroïne tot cristal methe, de problemen zullen dus gigantisch toenemen. Je zou zelfs kunnen stellen, dat Teeven de georganiseerde misdaad in de kaart speelt en daarom zou je kunnen spreken van 'staatdealen', met Teeven als stroman van de maffia en andere georganiseerde misdaad bendes.

Vandaag liet Teeven weten, dat hij de politie wil uitrusten met 'tasers', dit terwijl er diverse rapporten zijn, dat dit 'veilige' repressieve middel in de praktijk te vaak gebruikt wordt, juist vanuit de opvatting: 'baat het niet, dan schaadt het niet', wat volkomen onterecht is, dit middel heeft in de VS al een flink aantal doden opgeleverd. Demissionair of niet, Teeven gaat gewoon beginnen met de invoering.

Zoals ik deze week al eerder betoogde, houdt de PvdA over zo ongeveer de meeste onderwerpen de mond stijf dicht, daar ze de onderhandelingen met de VVD niet onder druk willen zetten. De VVD doet de ene uitlating na de ander, hetzelfde geldt voor maatregelen (zoals de invoering van de taser), ook al is niet alleen de PvdA, maar het grootste deel van de Kamer tegen die maatregelen, maatregelen genomen door n.b. demissionaire bewindslieden. Volgens het FD is het op het gebied van veiligheid en justitie zelfs zo, dat wanneer Opstelten blijft in het nieuwe kabinet, het oliedomme VVD stel deze post blijft 'bemannen', daar zou de PvdA al mee akkoord zijn, volgens dit dagblad van de Telegrof.

Vanaf deze plek, wil ik de politie van harte feliciteren, met de nog grotere zinloze inzet op drugsbestrijding, met dank aan de VVD. Voorts stel ik voor dat de politie ook boksbeugels, katapulten en ploertendoders in het wapenpakket meekrijgt.

Zie ook:
'Taser pilot project mislukt en toch mag de politie dit dodelijke martelwapen blijven gebruiken........'

'Demente bejaarde van 73 getaserd: politie en verplegend personeel wisten niet dat dit tegen de regels is.......'

'Kind van 4 getaserd en één van 3 onder dwang gekatheteriseerd....... Dagelijkse terreurpraktijk in politiestaat VS......'

'Taser martelwerktuig maakt zoveelste slachtoffer, politie NL werkt gewoon door met dit barbaarse onding.......'

'Hans Schoones (politievakbond) wil het stroomstootwapen, niet de verlengde wapenstok........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Taser wapen onschadelijk? Een enorme leugen!'

'Segers, god's eigen rentmeester wil martelen met stroomstootwapens'

'Opstelten en Teeven bestrijden de door henzelf veroorzaakte ellende'

Voor Teeven speciaal een onderdeel van het recept, dat dr. Pisser gisteren op dit blog publiceerde: het nummer Mongoloid van Devo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten