Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 27 september 2012

Huurwoningen Amsterdam worden flink 'opgeschaald'

Een nieuw puntensysteem in Amsterdam gaat ervoor zorgen, dat een groot aantal huren flink verhoogd zal worden. Ene 'van Harten' van de vereniging voor Amsterdamse woningcorporaties, wil de huren 'marktconform' maken (lees op het achterlijk hoge prijsniveau van koophuizen brengen). De smerige hufter schermt met EU regels, die stellen, dat je met een inkomen van meer dan € 33.000,-- per jaar niet in een 'sociale huurwoning' mag wonen. Wat al dit soort klootzakken en volksverlakkers er niet bij vertellen, is dat de huurgrens voor sociale huurwoningen in Europa, minstens een paar honderd euro lager ligt, dan de
€ 664,-- per maand, die in ons land wordt gerekend.

Kortom de zoveelste maatregel die huurders gaat treffen en dat omdat de huizenbubbel en hypotheekrenteaftrek, tegen beter weten in, in stand 'moeten' worden gehouden, over de rug van huurders dus, een godgeklaagd schandaal!

Verantwoordelijke politieke partijen in Amsterdam: VVD, PvdA en 'GroenLinks' (u weet wel, de partij van van ES, die de PSP verkwanselde voor GL, en die vandaag voor de radio microfoon, de jacht op samenwonende AOW'ers nog eens verdedigde......)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten