Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 18 september 2012

D66'er Pechtold houdt vast aan Kunduz-akkoord

Het rijkeluiszoontje, de asociale neoliberaal Pechtold, liet vanmorgen weten, dat wat hem betreft het oranje-, of Kunduz akkoord blijft staan, het asociale akkoord dat na een coup tot stand kwam tussen de coalitiepartners VVD en CDA, aangevuld met 'oppositiepartijen' D66, 'GroenLinks' en 'ChristenUnie'. Het akkoord dat ten grondslag ligt aan de miljoenennota. Volgens de rechtse hufter, die niet weet, wat het is om op te groeien in armoede, of te leven in armoede, voldoen de beoogde bezuinigingen van dit akkoord aan alle normen.
Alle normen? Niet aan de menselijke-, sociale- en solidariteits-norm. Zelfs niet aan de economische norm, hoe denkt deze enorme lul de economie aan de praat te krijgen, als je de laatste centen uit de portemonnee van een groot deel van de bevolking steelt, en als je via lastenverzwaring, een groot deel van de rest van de bevolking, de portemonnee doet sluiten. Te gek voor woorden, als je daar weer aan denkt, zeker als je bedenkt dat het consumentenvertrouwen het ene na het andere diepte record breekt. De norm van D66 zal de economie nog verder doen stagneren en leiden tot verdere economische krimp, krimp die door VVD en CDA met regie van de PVV in krap 2 jaar werd veroorzaakt, een krimp met een langjarig record in het werkloosheidscijfer als resultaat en een top aantal faillissementen tot gevolg (en geloof mij maar die krimp is er nog steeds, hoe er ook wordt gegoocheld met rekenmethodes....).

Onbegrijpelijk dat zo'n 40% van de D66 stemmers, tegen hun eigenbelang, het solidariteitsbeginsel, sociaal beleid en het landsbelang hebben gestemd, nogmaals hartelijk dank!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten